|
Тема
|
КАК ДА ПОЗНАЯ ДАЛИ СЪМ БЪЛГАРИН?
|
|
Автор |
БacтyнБacтyнckи (hard) |
Публикувано | 16.12.03 16:25 |
|
Ще познаете, че сте българин по това, че:
 Майтапите се със своите собствени трагедии.
 Майка ви пържи яйцата със свинска мас, вместо с маргарин... и смята това за полезно.
 15-годишната ви сестра може да надпие който и да е американец.
 Познавате не повече от трима измежду гостите на сватбата си.
 Поне един от приятелите ви се казва Сашо.
 Карате по-добра кола от родителите си.
 Имате два 120-литрови бидона в мазето: единият с вино, другият с кисело зеле.
 В барчето на холния ви шкаф има повече алкохол, отколкото в кварталната кръчма.
 Даже когато навършите 18 години, родителите ви продължават да ви наричат с бебешкото ви име.
 Можете да чуете хъркането на баща си чак на отсрещния тротоар.
 Баба ви и дядо ви живеят в сутерен.
 Има поне един ваш роднина, който категорично отказва да разговаря с вас.
 Да бъдеш нечий най-добър приятел не означава абсолютно нищо.
 Вашата църква е препълнената шумна кръчма.
 За нищо на света не бихте желали да правите бизнес с българи.
 Баща ви трясва една ракия за закуска.
 Започвате да пиете най-късно на 12-годишна възраст.
 Необходими са ви цели 8 години, за да завършите колеж.
 Ако сте момиче, навършили сте 20, но все още не сте се омъжили, то вече сте стара мома.
 Вземате най-важните решения в живота си по указанията на утайката от чашата за кафе.
 Живеете с майка си и баща си чак докато се омъжите, а.често и след това.
 Майка ви казва да не сядате на цимента, за да не ви изстинат яйчниците.
 Има дебело парче тлъстина в хладилника ви, което наричате 'slanina.'
 Носите свой собствен алкохол, когато отивате на ресторант.
 Живеете заради ежегодния футболен шампионат.
 Можете да чуете разговора между майка ви и баща ви даже когато те са в другия край на улицата.
 Всички са убедени, че сте гъркиня или италианка.
 Никой не може да произнесе правилно името ви и всеки хлапак в махалата ви нарича с различен прякор.
 Дъхът на баща ви винаги мирише на чесън и той е убеден, че това има бактирицидно действие.
 Никога няма да доживеете възрастта, на която ще съобщите нещо и родителите ви ще признаят, че сте прав.
 Когато при ръст от 165 см тежите 120 кг родителите ви намират, че сте твърде слаба.
 Баба ви е готова да измине пеша пет мили до супера, само за да спести стотинки за автобусен билет.
 Имате кокошки в задния двор.
 Когато разговаря с вас или с някого другиго, всяка втора дума на баща ви е budala.
 Закусвате с чаша ракия, последвана от черно кафе и цигара.
 Притежавате последния модел мобилен телефон, който се предлага на пазара.
 Можете да прекарате три часа в барчето, като през цялото време пиете една и съща чаша кафе.
 Без колебание телефонирате на някого да си побъбрите след полунощ.
 След като се омъжите и ви се родят деца, майка ви продължава да е убедена, че само тя може да готви добра храна за семейството.
 Даже и на 25-годишна възраст се промъквате крадешком към собствения си апартамент по стълбищата, когато се прибирате в шест сутринта.
 Никога не сте съвсем сигурен дали да стоите още в чужбина или да се връщате обратно в България.
 Баща ви е абсолютно убеден, че всеки китаец има черен пояс.
 Ако хората ди мислят, че сте от Боливия, те ще останат с такова мнение, независимо от това колко пъти ще им повторите, че сте от България.
 Родителите на баща ви без притеснения ви казват, че сте напълняла.
Ще познаете със сигурност, че сте българин, ако сте избягали от родината си и след това разправяте на всички по света, че България е най-хубавото място за живеене на планетата.
Ако не знаеш закъде си тръгнал ,ще стигнеш другаде
| |
Тема
|
Re: КАК ДА ПОЗНАЯ ДАЛИ СЪМ МАЛОУМЕН ?
[re: БacтyнБacтyнckи]
|
|
Автор | TИ CИ MHOГO TЪП БE! (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.03 19:31 |
|
1. ПРЯКОРА МИ Е БАССТУНБАСТУНСКИ
2. ПО-ТЪП СЪМ ОТ КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДАМ
3. МОЗЪКА МИ Е ПО-МАЛЪК ОТ НА ВРАБЧЕ ЗЕНИЦАТА
КОПЕЛЕ ТЕЗИ ''СМЕШКИ'' ДЕТО СИ ИЗТЪПАНЧИЛ ТУК. САМ ЛИ ГИ ИЗМИСЛИ, ИЛИ МАЙКА ТИ ПОМОГНА ,СЛЕД КАТО Е ИЗПУКАЛА КИЛО МАСТИКА И БУРКАН ТОПЛА ВОДА? ТИ ЕБА ГЛУПАКА ПРОСТ МОХАХАХАХАХАХА

| |
|
...един вече се разпозна....  
Ако не знаеш закъде си тръгнал ,ще стигнеш другаде
| |
Тема
|
Re: КАК ДА ПОЗНАЯ ДАЛИ СЪМ БЪЛГАРИН?
|
|
Автор | УУУ! (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.03 22:42 |
|
Верно някой е много тъп. Това е за емигранти и оригиналът е на английски, не знам кой малоумник го е превел и защо.
| |
Тема
|
Kak koj, bastuna ve!
[re: УУУ!]
|
|
Автор | bastuna e mnogo prost (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.03 00:17 |
|
mnogo tupo par4e e. 4el sym go i v drugi klubove. to e ot gena i maika mu be6e tolkova prosta  
| |
|
Многооо лошо ,оказва се ,че съм чужденка,защото не отговарям на критериите за българка.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Hekф (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.03 12:08 |
|
Тфа в помощ на незоконнородените деца на български емигранти ли си го направил тоя тест? Дет се вика да могат горките да си отговорят на открай време мъчещите ги въпроси от сорта "кой съм аз, откъде идвам и защо непрекъснато ми се струва, че съм преоблечен като човек извънземен агент с тежка амнезия".
Абе да ти кажа повечето от признаците могат да се отнесат за кой да е човек на планетата и със същия успех може теста ти да се използва за кфат ти хрумне националност (примерно сменяш ракия с водка, сланина със сгущонка и българка с рускиня и хоп - вече си имаме руски тест). А да не говорим, че изключително важни признаци си изпуснал - примерно не се сещам друга нация дет си изхвърлят боклука през балкона и в същото време се пустосват "Ей, ама никога няма да се оправи тая държава".
Имаш и попадения, де - последната точка е абсолютно вярна. И напълно достатъчна да ти кажа.

| |
Тема
|
[re: Hekф]
|
|
Автор | gat3way (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.03 14:25 |
|
И още две неща:
- Когато гледаш тъпи шоута по БТВ и идола ти е бръснат селяндур от Плевен който псува като каруцар, пули се тъпо, прави се на патриот и увлечен от кокаиновата еуфория дрънка глупости със скорост 100 изречения в минута като постоянно бърка думите
- Другите ти идоли са един дебел изрусен псевдо-гей който се кълчи мазно както и една плеяда фолк-"звезди", най-голямото достойнство на които е че правят орална любов добре.
е на тези две неща отговарят почти 70% от населението. За жалост. Оптимистичното в случая е че дела им намалява бавно и славно. Може би емигрират а може би измират щастливи благодарение на простотията си...
| |
Тема
|
[re: gat3way]
|
|
Автор | Hekф (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.03 16:42 |
|
О, ако си говорим за типични български черти едва ли точно любовта към чалгата и тъпите шоута са типично българско качество - все пак тъпи шоута и музика - аналог на чалгата има във всяка държава и нявсякъде по света процента любители на чалга (кънтри, брит поп, латино, черна музика и секфи такива аналози на чалгата в съответния географски регион) и тъпи шоута е доста висок.
Завист към по-успелите от теб и страст да се правят обобщения - ей тия неща мисля, че спокойно могат да се нарекат типично български черти. Тъй кат гледам - ти си един сто процентов и съвсем типичен българин.

| |
|
 Излязъл веднъж в чужбина разясняваш "компетентно" порядките там, като учиндолското пред Татарчев...
| |
|
|
|
|