|
Тема
|
Viarno li e, che Vankata e gey?
|
|
Автор |
Pitko Popitkov (без умисъл) |
Публикувано | 07.11.03 12:58 |
|
??
| |
|
Както си седите мирно и кротко и като вземе някоя мисла велика да ви мине се получават точно такива въпроси.
Е пък сякаш е от общодържавно значение отговорът точно на този въпрос. Дори и да е такъв - тебе не те бърка нищо.
Хехе!
Някой ден сигурно ще умра от смях.
Небива такива неща от лично-интимен характер да те вълнуват.
Подобно отрицателно отношение могат да имат само хора, които не са убедени в собствената си ориентация.
Имаш още време да се ориентираш....
| |
Тема
|
Влюбен е човека, за тфа пита
[re: Mиxaeлa]
|
|
Автор | Hekф (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.03 16:08 |
|
Ама хич не си права да ти кажа, щто никфо такова отрицателно отношение няма във въпроса на гусина. Напротив - Попитков очевидно изпитва съвсем искрени и топли чувства към Ванката и ся живо го интересува кфи са му шансовете - ако Ванката е гей начи може и да му отвори... ъъъ... парашута
Ми тъй, де - така както на някои хора им текат лигите по Алекс и Деси, така пък други хора си падат по Ванката. Вярвам ще се съгласиш с мен, че няма нищо лошо в тфа.
| |
Тема
|
Re: Влюбен е човека, за тфа пита
[re: Hekф]
|
|
Автор | Mиxaeлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.03 16:48 |
|
Може и да си прав, драги, ама много се съмнявам.
Никой няма да тръгне да разкрива чувствата си във разни форуми...
А и все ми се струва, че улавям накакъв подигравателно-унизяващ тон в това запитване. Но... Хайде да го отдадем на моята свръхчувствителност.
| |
Тема
|
Re: Влюбен е човека, за тфа пита
[re: Mиxaeлa]
|
|
Автор | Hekф (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.03 17:26 |
|
Определено проблема е в тфойта свръхмнителност и ей сегинка ще ти обясня защо.
Значи представи си го Питко Попитков - наглед нормален, средностатистически тиквеник, но при по-внимателно вглеждане ще забележиш дълбоко скрита една нежна душа на поет. Отдавна и тайно той е влюбен във Ванката, но съзнава, че любовта му е обречена и за тфа крие в себе си любовните мъки. И тази седмица - о! чудо!!! - прочита в поредния брой на любимия си жълт вестник (от който черпи разтреперващата го информация за Ванката - обект на неговата чиста и свята любов), че той - Ванката - е гей. В този момент в душата на иначе скромния и тих Питко избухва една отчаяна и дива надежда - НИМА? О! АМИ АКО Е ИСТИНА?! И тъй носен на крилете на любовта той долита в нашия фен-клуб и задава този нелеп (според нас) и жизнено важен (според него) ВЪПРОС.
Та така, драга ми Михаела - имай повече вяра в доброто начало у хората.

| |
|
Зададох този твой въпрос на спецове, и те ми рекоха, че НЕ е.
Не съмо това, но и подмятанията по повод женкарството на г-н Ванката, не били само шега, а тоа наистина се радвал на вниманието на купища жени.
...
На въпросът ти - "Доколко, копеле, може да се вярва на думите ти?", веднага отговарям:
-Правото да вярваш на думите ми, е равно на моето право да вярвам на твоите твърдения.
Понеже и двете са стъпили на слухове. Е, верно че аз ползувам спецове, но ти това няма как да го знаеш...
......
Ванката е печен и това си е...  
------------------------------------------------------
Нема таа, нема онаа...
| |
|
Iazqk deeba... taka se nadiavah neshto da stane s toz miti levent Ehh... nishto, shte hodia da tusha nejna dushica v niakoe mirianstvo, demek tam ima poveche mqjko sqprichastie  
Haide umnata i na tez det se staraiat da razmishliavat... mnogo zdrave 
| |
|
Каде си го чул тоя виц, бе?А?
| |
|
|
|
|