Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:47 14.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Тема Viarno li e, che Vankata e gey?нови  
Автор Pitko Popitkov (без умисъл)
Публикувано07.11.03 12:58

??

Тема Е, и?нови [re: Pitko Popitkov]  
АвторMиxaeлa (Нерегистриран)
Публикувано07.11.03 13:26

Както си седите мирно и кротко и като вземе някоя мисла велика да ви мине се получават точно такива въпроси.
Е пък сякаш е от общодържавно значение отговорът точно на този въпрос. Дори и да е такъв - тебе не те бърка нищо.
Хехе!
Някой ден сигурно ще умра от смях.
Небива такива неща от лично-интимен характер да те вълнуват.
Подобно отрицателно отношение могат да имат само хора, които не са убедени в собствената си ориентация.
Имаш още време да се ориентираш....

Тема Влюбен е човека, за тфа питанови [re: Mиxaeлa]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано07.11.03 16:08

Ама хич не си права да ти кажа, щто никфо такова отрицателно отношение няма във въпроса на гусина. Напротив - Попитков очевидно изпитва съвсем искрени и топли чувства към Ванката и ся живо го интересува кфи са му шансовете - ако Ванката е гей начи може и да му отвори... ъъъ... парашута

Ми тъй, де - така както на някои хора им текат лигите по Алекс и Деси, така пък други хора си падат по Ванката. Вярвам ще се съгласиш с мен, че няма нищо лошо в тфа.

Тема Re: Влюбен е човека, за тфа пита [re: Hekф]  
АвторMиxaeлa (Нерегистриран)
Публикувано07.11.03 16:48

Може и да си прав, драги, ама много се съмнявам.
Никой няма да тръгне да разкрива чувствата си във разни форуми...

А и все ми се струва, че улавям накакъв подигравателно-унизяващ тон в това запитване. Но... Хайде да го отдадем на моята свръхчувствителност.

Тема Re: Влюбен е човека, за тфа питанови [re: Mиxaeлa]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано07.11.03 17:26

Определено проблема е в тфойта свръхмнителност и ей сегинка ще ти обясня защо.

Значи представи си го Питко Попитков - наглед нормален, средностатистически тиквеник, но при по-внимателно вглеждане ще забележиш дълбоко скрита една нежна душа на поет. Отдавна и тайно той е влюбен във Ванката, но съзнава, че любовта му е обречена и за тфа крие в себе си любовните мъки. И тази седмица - о! чудо!!! - прочита в поредния брой на любимия си жълт вестник (от който черпи разтреперващата го информация за Ванката - обект на неговата чиста и свята любов), че той - Ванката - е гей. В този момент в душата на иначе скромния и тих Питко избухва една отчаяна и дива надежда - НИМА? О! АМИ АКО Е ИСТИНА?! И тъй носен на крилете на любовта той долита в нашия фен-клуб и задава този нелеп (според нас) и жизнено важен (според него) ВЪПРОС.

Та така, драга ми Михаела - имай повече вяра в доброто начало у хората.

Тема Не енови [re: Pitko Popitkov]  
Автор TPУПOHAPE3EHинc (ентусиаст)
Публикувано08.11.03 10:08

Зададох този твой въпрос на спецове, и те ми рекоха, че НЕ е.

Не съмо това, но и подмятанията по повод женкарството на г-н Ванката, не били само шега, а тоа наистина се радвал на вниманието на купища жени.

...
На въпросът ти - "Доколко, копеле, може да се вярва на думите ти?", веднага отговарям:

-Правото да вярваш на думите ми, е равно на моето право да вярвам на твоите твърдения.
Понеже и двете са стъпили на слухове. Е, верно че аз ползувам спецове, но ти това няма как да го знаеш...

......
Ванката е печен и това си е...

------------------------------------------------------

Нема таа, нема онаа...

Тема Re: Viarno li e, che Vankata e gey?нови [re: Pitko Popitkov]  
Автор Pitko Popitkov (без умисъл)
Публикувано08.11.03 20:01

Iazqk deeba... taka se nadiavah neshto da stane s toz miti levent Ehh... nishto, shte hodia da tusha nejna dushica v niakoe mirianstvo, demek tam ima poveche mqjko sqprichastie

Haide umnata i na tez det se staraiat da razmishliavat... mnogo zdrave

Тема Re: Viarno li e, che Vankata e gey?нови [re: Pitko Popitkov]  
Автор FESST@R (досадник)
Публикувано09.11.03 15:29

Каде си го чул тоя виц, бе?А?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.