Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:01 18.05.26 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Тема Ние, зрителитенови  
Автор Hekф (от ХЕИ)
Публикувано16.09.03 15:27

Да си го кажем направо - ние, българите, сме една нация от зрители. Хора, които - къде с по-жив, къде с по-вял интерес - седим си начи в голямото кино наречено България, рупаме вчерашни пуканки, прокарваме ги с минерална вода-менте и гледаме филма на нашия живот. Много неща ни смущават и възмущават, много неща ни разсмиват, много неща ни разплакват, много неща предизвикват в нас дълбоки разсмисли, на много неща ръкопляскаме възторжено, на много неща презрително дюдюкаме... но нищо не може да ни накара да престанем безучастно да гледаме филма вместо да го живеем. И то не че некф кой знае колко интересен филм - некфа третокласна сладникаво-сълзлива сапунена латино-американска бозица. Ама на - гледаме го и си рупаме кфот е останало в кесийката с пуканки. Има разбира се и хора, които се опитват да правят нещо, не ги свърта явно да са само зрители... а ние после ги гледаме на нашия екран и по децки им се радваме кфи са готини и смели. По-често ги мразим и ги плюем кфи са кретени и нещастници - вместо споко да си гледат филма, те се опитват разбиш ли да играят в него - ебати наглите пичове. Ама пак по децки ги мразим - без някфо истинско лошо чувство и без да си разваляме рахатлъка. Като зрители. Всъщност съвсем естествено е да не харесваме лошите в страшния филм...

Ей тфа всъщност ни е проблема - че няма такава земна сила, която да може да ни размърда. Решим ли го тоя проблем, излезем ли от киносалона да го видим като как е живия живот - всичко останало ще се оправи. Е, може и да не се оправи, но поне ще сме се опитали...

А иначе... иначе голямата лятна ваканция на Шоуто и фенклуба свърши. Който почивал - почивал, който се възползвал от импровизираната ни сцена да си излее и болката и мъката и редкия дрисък по адрес на Слави и Шоуто - възползвал се. Сега е време... време е - дет се вика - за Шоу. На което щем или не щем също сме... САМО ЗРИТЕЛИ.

Успех на всички - и на Шоуто, и на феновете, и на антифеновете. Ами тфа е, пичове (и пички също) - почна новия сезон

---------------------
Райд му е майката - убива ги на място и до крак...

Тема Дружески привет....нови [re: Hekф]  
Автор БacтyнБacтyнckи (hard)
Публикувано17.09.03 12:11

...оФча слифко
Виждам,подготвил си се....мислил си ги работите,един вид
С основната ти линия,няма начин да не се съглася.Такива сме си ние-искаме да живеем нечии друг живот.Никога не сме били свободни/ако е било....не го помня/.Ама стига празни приказки...минах само да ти кажа ЗДРАСТИ...пък и да уважа труда ти...види се цяло лято си ги умувал нещата....а нали знаеш "Ум- робува,ум-царува,ум....белия делфин...."

Ако не знаеш закъде си тръгнал ,ще стигнеш другаде

Тема честитонови [re: Hekф]  
Автор agartha (изгубена)
Публикувано17.09.03 13:17

на зрителите или на киноманите, които си падат по такъв тип "филми". А някои просто ще предпочетем да излезем или изобщо да не влизаме в киносалона. Но това и не пречи и някои от нас да бъдат или поне да се правят на кинокритици и да оценяват безпристрастно това, което ни се предлага. А между другото съм напълно съгласна за латиноамериканската бозица. Но това отново си е мнение...или критика...?

~Така Трябва.~

Тема Re: Ние, зрителитенови [re: Hekф]  
Автор бyля Hoтa Бeньoвицa ()
Публикувано18.09.03 01:48

Амин!

Чудесата Господни са чудесни!

Тема Re: Ние, зрителитенови [re: Hekф]  
Автор HYPNOTYC (непознат)
Публикувано19.09.03 04:56

И аз мисля по същия начин човече. Затова се опитвам аз да постигна нещо а мухьовците да се оправят, да си взимат 200 лв. и да ме псуват като минавам с мерцедеса. Да ме псуват на ум де... иначе с тази хидравлика толкова лесно се завива, че ще кача някой на капака
Нека всеки си се развива и евентуално и в даден момент и самата държава да тръгне нагоре. Съжалявам ги единствено тези които летят в облаците и се мислят за пичове. "Живея в Люлин но излизам само в центъра" - култова реплика на комплексиран тип. Бъдете живи и здрави.

Тема Re: Ние, зрителите [re: HYPNOTYC]  
Автор agartha (изгубена)
Публикувано19.09.03 21:38

а това да се показваш с мерцедеса наляво и надясно не е ли също малко комплексарска история? Или пък това човек да се мисли за по-велик от останалите, защото печели повече пари? А аз като не работя изобщо и не съм виждала 200 лв наведнъж, може и да съм от мухльовцит(или както е там думата в женски род), но не бих псувала никого, защото кара мерцедес. Благодаря все пак за пожеланието и на теб подобно. И нищо лично.

~Така Трябва.~

Тема Re: Ние, зрителитенови [re: HYPNOTYC]  
Автор »№*ы{|}lЏ3©®™ (високопланински)
Публикувано19.09.03 22:20

Типичен постинг на човек със сериозни комплекси

Тема Re: Ние, зрителитенови [re: agartha]  
Автор HYPNOTYC (непознат)
Публикувано21.09.03 01:55

Da mila prava si - nqma kak da e lichno zashtoto ne se poznavame. Predpolagam che predcenkata ti za moite kompleksi e vqrna i shte pomislq dali da si smenq kolata za nqkoq lada ta da se poopravq malko ot grandomaniqta.
Izglejda ne si razbrala pravilno moeto mnenie. Az ne opredelqm horata po tova kolko pari imat. Misalta mi e 4e kogato nqkoi e po-bogat, po-zabavan, po-umen pove4eto hora si umirat ot zavist. Primer - Slavi Trifonov.

Тема Re: Ние, зрителитенови [re: HYPNOTYC]  
Автор agartha (изгубена)
Публикувано21.09.03 23:22

Възможно е да не съм те разбрала правилно, за което съжалявам и се извинявам. най-малкото, което искам, е да се карам в клубовете. Наистина си прав, че има такива хора, които завиждат, свидетел съм на такива неща, но признай, че не всички са такива...хм, тук вече се отдалечаваме от темата

~Така Трябва.~

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.