Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:28 13.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Четохте ли в "Сензации"? Слави имал двойник...нови  
АвторШokиpaн (Нерегистриран)
Публикувано11.09.02 20:18

Е това вече е върхът. Вярно ли е, как мислите? Ходел вместо него на рождени дни и пътувал в чужбина...Може би си ляга и с Маги вместо него?!

Тема Re: Четохте ли в "Сензации"? Слави имал двойник...нови [re: Шokиpaн]  
Авторmdaammm (Нерегистриран)
Публикувано11.09.02 23:11

e, tova za rojdennite dni i drugite raboti, mislq, che sa izmislica. No za dvoinika i az prochetoh i to v 24 chasa, kydeto bqha pomesteni snimki i na dvamata.
Vyprosniqt dvoinik bil bodigard v nqkakva banka i razkazval kak nqkoi klienti kazvali: "Breiii, tolkova li e bogata taq banka, che sa naeli za bodigard Slavi?!" Gluposti, razbira se.
Slavi mislel da go pokani v nqkoe ot svoite predavaniq. No ako tova e istinskiq mu dvoinik nqma da e na hubavo, zashtoto az vqrvam, che kogato dvama dvoinici se sreshtnat i vidqt ochi v ochi to ediniq ot tqh umira. I sa mi razkazvali istinski sluchai za takiva situacii i sled vreme ediniq ot dvamata umira.

Тема Re: Четохте ли в "Сензации"? Слави имал двойник...нови [re: mdaammm]  
АвторAnonimno (Нерегистриран)
Публикувано15.09.02 01:23

A be ia razkaji neshto poveche za tova s dvoinicite??Molia te!
Kak taka kato se sreshtnat i umirat?Dai niakoi primer,kaza che znaesh.
Mnogo mi e interesno.Po princip me kefiat takiva neshta.

Тема Re: Четохте ли в "Сензации"? Слави имал двойник... [re: Шokиpaн]  
Автор DTMF (лигльо))
Публикувано15.09.02 15:02

Че кой няма?

Тема То па една сензациянови [re: Шokиpaн]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано16.09.02 13:48

ние тука във фен-клуба отдавна подозираме, че Слави си има двойник. Само че нещо не са разбрали тия от жълтите вестници. Според мен не Слави, а двойникът му се гърчи да води предаванията, а истинският Слави в това време си пече дупето някъде на Бахамите

Па то тва си е баси кефа да си имаш двойник. С тия новите постижения в клонирането на хора колко му е, баси? Аз бих си сбацал един двойник и бих го натирил да бачка вместо мен, а аз в това време - купони, мадами, лайф из лайф. Когато е за кеф - ще се юрвам аз, когато е нещо кофти - ще юрвам двойника. Но за да не се чуди що му е такъф шибан живота все пак ще му оставя една бележка: "Така и така, пич, ти си двойник. Не се коси - не е толкова страшно. Бачкай си кротко, изкарвай париците, а като много ти докривее можеш да си изливаш отрицателните емоции в интернет. Има едно клубче в дира - фен-клуб на Шоуто на Слави - дерзай там и се не бой. Твой оригинал: Некф". Хитро, а?

... Я? Кфа е па тая бележка на бюрото ми? Уж моя почерк... и кфо пише? "Така и така пич, ти си ми двойник... "

Тема Re: То па една сензациянови [re: Hekф]  
Авторotgovor (Нерегистриран)
Публикувано16.09.02 19:39

A be ti si mnooogoo tyyyp!!
Az izobshto ne mojah da ti razbery smisyla na typite prostotii,ama to e trudno kato si na okolo 12godini da napishesh neshto smisleno!!

Тема Кофти, рожбенови [re: otgovor]  
Публикувано17.09.02 14:26

И как сега да ти обясня ситуацията така че хем да ме разбереш, хем да не ми се обидиш? Некфа тежка дилема ми се заформя... мдааааа. Аре - бал съм му мамата - като ми се обидиш кфо толкова?

Глей са, съвсем елементарно е. Ако съвсем повърхостно и без да задълбаваме в подробности разгледаме въпроса за отношенията между умните и тъпите ще открием, че се заформят точно два варианта: 1. Некф тъпак прави некфа тъпотия и умните го оценяват и 2. Некф умник прави некфа умнотия и тъпаците го оценяват.

Кфо става в първия вариант? Ами да ти кажа няма такова нещо дето да го сътвори тъпак и всеки по-интелигентен да не разбере какво е искал да каже или направи тъпака. За умните тъпака е отворена книга - скучна и досадна наистина, но съвсем ясна.

Втория вариант: когато тъпаци оценяват нещо сътворено от по-интелигентен от тях обикновено не схващат за кфо става въпрос. Ама изобщо не схващат.

В светлината на гореказаното - на мен ми е ясно къф ти е проблема, на теб пък ти е убягнал смисъла на "тъпите ми простотии"... е - започна ли да ти се изяснява от нас двамата кой е тъпия и кой... по-тъпия?

P.S. И не - не съм на 12. При това отдавна не съм. Но да ти кажа - възрастта всъщност не е порок. Дет се вика - никога не е късно да станеш за резил. Ти си едно много добро доказателство за тази теза, стопляш ли рожбе?

Тема Re: Кофти, рожбенови [re: Hekф]  
Авторcherry (Нерегистриран)
Публикувано18.09.02 11:40

gledai sega некф,obshto vzeto neshtata koito gi kaza sa dosta tochni i si prav za tiah(samo za tiah de che drugite ti postingi v kluba ne me radvat osobeno)
samo che niakaksi pospri da filosofstvash taka ne za durgo mi shtoto 13-14 godishnite fencheta na mutrata slavi da mogat da ti shvashtat tova koeto kazvash.spored men sega im e malko trudno:)
naistina v tozi tochno klub niama zashto dfa se pravish na mnogo umen:)

Тема Е, аз за разлика от Славинови [re: cherry]  
Публикувано18.09.02 12:21

не държа на детската аудитория. Който ме разбрал - разбрал ме. Който не ме разбрал - да ме е разбрал. Не че пиша или се изразявам кой знае колко сложно, но и така да е - аз поне не знам на някого да му е било излишно да си напъне малко повече мозъчните гънки

Тема Re: Е, аз за разлика от Славинови [re: Hekф]  
Авторotgovor (Нерегистриран)
Публикувано20.09.02 21:05

Slushai,Nekf ili kakyvto si tam,
izobshto ne sym pochitatel na shouto na Slavi za razlika ot teb.Tova za dvoinikyt koeto si napisal,dragi,e pylna prostotia,koiato moje da sytvori akyla samo na edno hlape. Prosto takiva fantasmagorii pisheh v 5-6klas v chasa po literatura na tema:"Kakva e moiata mechta?" i prochie.
Tova deto si go pisal za typite i inteligentnite e pylna prostotia i izobshto ne e viarno.ZAshto mislish che typite sa kato otvorena kniga za inteligentnite?A?Nikakva logika,da si chuval poniakoga mnogo inteligentni hora(profesori,prepodavateli-koito vse pak se smiata za chast ot kaimaka na inteligentziata) da kazvat na uchenitzite si:"ia,pak che nishto ne razbrah?" E ako ne shvashtash tozi tvyrde krasnorechiv primer-prosto si tvyyyyrde.......da kajem che si ne do tam inteligenten koeto e absoliutno tvyrde mek izraz za dumata "typ"(poiasniavam v sluchai che ne se seshtash).
Smiatash che kato zamenish "f" namesto "v" stavash super gotin i se otkroiavash ot drugite.E,ne,super mnogo drazni tova "f" zashtoto si stoi kato edna tvyrde typa greshka porodena ot bedna ezikova kultura.
Smiatam da spra do tuk zashtoto mi pisna da se zanimavam s glupavite ti kompleksi koito izbivash kato stoish po tzial den pred kompiutyra v kyshti i puskash syobshtenia vyv foruma.Prosto se ogledai,jivotyt ne e samo Internet prostranstvoto i Shouto na Slavi. Ne izpuskai vremeto, izjivei migovete koito imash,no moje bi si itvyrde typ za da go osyznaesh!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.