Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:59 16.11.24 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Славииииии!!!нови  
Автор Haчko (ми'люзин)
Публикувано09.01.02 10:33

Ако случайно четеш тук, моля те, гледай до края на месеца да поканиш за гост Глория, щото Касандра е навита да ходим на шоуто, обаче само ако там е нейната любимка.
А другия месец аз няма да съм available.

Аре, чау :))))))

Карамба!!!

Тема Дружески съветнови [re: Haчko]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано09.01.02 11:59

Пиши и в клуба на Шоуто в www.top.bg (ако вече не си го направил). За нашия клуб не знам дали Слави изобщо си има и на идея, че съществува, но в топа определено влиза

Тема Re: Дружески съветнови [re: Hekф]  
Автор CherniqМодератор (taliban)
Публикувано09.01.02 12:23

........абе той баш ме съмнява, че влиза и в топа

Тема Е, знам ли гонови [re: Cherniq]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано09.01.02 14:47

бара се голям интернетаджия :-)))) Сърфира-мърфира... стига да му остава време за такива забавления, разбира се. Ако не другаде - поне в рекламирания от него портал да влиза, баси?!

Тема Re: Е, знам ли гонови [re: Hekф]  
Автор CherniqМодератор (taliban)
Публикувано09.01.02 15:11

Аз още кат немах интернет си мислех, че топа е неговия сайт, а то се оказа, че е некъв мижав портал. Пък и сложили там снимки от гостите ама само една трета от действителните гости..........

Тема Re: Е, знам ли гонови [re: Cherniq]  
Автор JoRo_ (CooooL)
Публикувано09.01.02 19:17

Абе нещо и мен не ме радва топ-а. Нещо грозен ми изглежда... пък и освен форума и "възможността" да гледаш предаването онлайн няма нищо за Слави и шоуто. Виж

има.Този сайт е доста добре направен според мен.
А виж ако искаш и

Az_znaМ

Тема Лелеееенови [re: JoRo_]  
Автор Hekф (регнат)
Публикувано09.01.02 19:34

ми то анти страница е по-готина от фен-страницата, бе?!

Впрочем Жоре как смяташ - Bobi ли е преписвал от антисайта или авторите на сайта са чели в нашия клуб? Ако е второто - да вземем да им друснем една глоба са нарушен копирайт, а?

Тема Cherniq,нови [re: JoRo_]  
Автор jj (възприемчив)
Публикувано09.01.02 20:50

май трябва тия два сайта да ги уважиш по някакъв начин в клуба

Елементарно, драги ми Уотсън!

Тема Re: Лелеееенови [re: Hekф]  
Автор JoRo_ (CooooL)
Публикувано10.01.02 00:40

Като четпят идей от него как няма да я направят по-готина. Ако продължават да копират скоро страницата ще стане по-известна и от дир-а. Ама щото няма да ни се обадят при разпределението на финансовите дивиденти от реклама ще трябва санкций... може нещо съботажче да направим-да изпратим бобчо да му добавят малко мозъчни клетки и ще видиш, после как ще ги мислят. Умряли са отвсякъде

Az_znaМ

Тема Re: Лелеееенови [re: Hekф]  
Авторstupid-girl (Нерегистриран)
Публикувано10.01.02 13:24

И защото този сайт е направен на flash затова е по-готин от фен-страницата? Според мен този анти сайт е пълна скука! Единствено ме накефи, че е на flash, нищо друго. Очаквах доста повече преди да отворя сайта. А съм посещавала доста анти страници и съм се смяла със сълзи.... този сайт не струва. И е адски тъпо да отделиш толкова време да създадеш анти-сайт на flash... хаха, а самия web-master казва, че Слави не заслужава толкова внимание, че сайта да се обновява по-често - Loser!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.