|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Славииииии!!!
|
|
Автор |
Haчko (ми'люзин) |
Публикувано | 09.01.02 10:33 |
|
Ако случайно четеш тук, моля те, гледай до края на месеца да поканиш за гост Глория, щото Касандра е навита да ходим на шоуто, обаче само ако там е нейната любимка.
А другия месец аз няма да съм available.
Аре, чау :))))))
Карамба!!!
| |
Тема
|
Дружески съвет
[re: Haчko]
|
|
Автор | Hekф (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.02 11:59 |
|
Пиши и в клуба на Шоуто в www.top.bg (ако вече не си го направил). За нашия клуб не знам дали Слави изобщо си има и на идея, че съществува, но в топа определено влиза
| |
Тема
|
Re: Дружески съвет
[re: Hekф]
|
|
Автор |
Cherniq (taliban) |
Публикувано | 09.01.02 12:23 |
|
........абе той баш ме съмнява, че влиза и в топа
| |
Тема
|
Е, знам ли го
[re: Cherniq]
|
|
Автор | Hekф (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.02 14:47 |
|
бара се голям интернетаджия :-)))) Сърфира-мърфира... стига да му остава време за такива забавления, разбира се. Ако не другаде - поне в рекламирания от него портал да влиза, баси?!
| |
Тема
|
Re: Е, знам ли го
|
|
Автор |
Cherniq (taliban) |
Публикувано | 09.01.02 15:11 |
|
Аз още кат немах интернет си мислех, че топа е неговия сайт, а то се оказа, че е некъв мижав портал. Пък и сложили там снимки от гостите ама само една трета от действителните гости..........
| |
Тема
|
Re: Е, знам ли го
[re: Cherniq]
|
|
Автор |
JoRo_ (CooooL) |
Публикувано | 09.01.02 19:17 |
|
Абе нещо и мен не ме радва топ-а. Нещо грозен ми изглежда... пък и освен форума и "възможността" да гледаш предаването онлайн няма нищо за Слави и шоуто. Виж има.Този сайт е доста добре направен според мен.
А виж ако искаш и
Az_znaМ
| |
Тема
|
Лелееее
[re: JoRo_]
|
|
Автор |
Hekф (регнат) |
Публикувано | 09.01.02 19:34 |
|
ми то анти страница е по-готина от фен-страницата, бе?!
Впрочем Жоре как смяташ - Bobi ли е преписвал от антисайта или авторите на сайта са чели в нашия клуб? Ако е второто - да вземем да им друснем една глоба са нарушен копирайт, а?
|
Cherniq,
[re: JoRo_]
|
|
Автор |
jj (възприемчив) |
Публикувано | 09.01.02 20:50 |
|
май трябва тия два сайта да ги уважиш по някакъв начин в клуба
Елементарно, драги ми Уотсън!
| |
Тема
|
Re: Лелееее
|
|
Автор |
JoRo_ (CooooL) |
Публикувано | 10.01.02 00:40 |
|
Като четпят идей от него как няма да я направят по-готина. Ако продължават да копират скоро страницата ще стане по-известна и от дир-а. Ама щото няма да ни се обадят при разпределението на финансовите дивиденти от реклама ще трябва санкций... може нещо съботажче да направим-да изпратим бобчо да му добавят малко мозъчни клетки и ще видиш, после как ще ги мислят. Умряли са отвсякъде
Az_znaМ
| |
Тема
|
Re: Лелееее
|
|
Автор | stupid-girl (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.01.02 13:24 |
|
И защото този сайт е направен на flash затова е по-готин от фен-страницата? Според мен този анти сайт е пълна скука! Единствено ме накефи, че е на flash, нищо друго. Очаквах доста повече преди да отворя сайта. А съм посещавала доста анти страници и съм се смяла със сълзи.... този сайт не струва. И е адски тъпо да отделиш толкова време да създадеш анти-сайт на flash... хаха, а самия web-master казва, че Слави не заслужава толкова внимание, че сайта да се обновява по-често - Loser!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|