|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Kolko coca smarka predi shouto tozi kloun??
|
|
Автор |
qwert (непознат
) |
Публикувано | 16.04.01 23:58 |
|
Chudil sam se kolko li kokain izsmarkava tozi neshtasnik Slavi Trifonov predi da izleze nasmarkan do kozirkata pred celiq bulgarski narod ! Toi uj mnogo gi kritikuva politicite a pak ina4e si pie uiskitata i se nasmarkava zaedno s tqh po partita !Mojem da provedem anketa kato vseki si dade mnenieto s 4slata ot 1 do 9 za tova kolko li magistrali udrq predi shouto !
Za men toi si ostava edin prazen neshtasnik koito pravi pari ot problemite na horata !!
| |
Тема
|
Re: Kolko coca smarka predi shouto tozi kloun??
[re: qwert]
|
|
Автор | Edno momiche (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.01 19:22 |
|
Spored mene ti imash niakakav problem! Izglejdash strashno ogranichen. Pie si uiskito s politizite..............,abe ti mnogo gi razbirsh tia neshta be!!!
| |
Тема
|
Ima da si se 4udi6
|
|
Автор | Nekaf anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.04.01 17:54 |
|
i kolko pari izkarva, i kvi koli si kupuva i kvi gadweta opravq. Vmesto da se 4udi6 - po-dobre se samoubij - i trista godini da wivee6 pak nqma da go stigne6 Slavito
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bijacha (непознат
) |
Публикувано | 26.04.01 10:57 |
|
9 ama ne mu stigat
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Chronus (меломан) |
Публикувано | 12.05.01 04:23 |
|
kato ne te kefi ... gledai si "Kanaleto" ... ei tova e to demockrazia ... kato ne ti haresva ne go gledai bre
Music is The Key!
| |
Тема
|
[re: Chronus]
|
|
Автор |
qwert (непознат
) |
Публикувано | 12.05.01 23:28 |
|
Оф , колко да ви обяснявам аз ама вие никога няма и да ме разберете!!
Искам да ви кажа ,че тоя си е чист наркоман и е поставено лице на интересите на някоя си там тъпа мутра,и тоя вашия човек му ближе гъза за да е в телевизията,като поддържа неговите интереси.А пак вапроса в началото си беше друг-колко ли кока смърка тоя а ? И тоя ще ми води предаване пред цяла България а ? Ебаси !! Избийте си го от главата това ,че тоя прави нещо добре за България и за българския народ - просто лансира идеите и простотиите на тези които са го поставили там !! За мен този човек е и ще си остане празен !!
| |
Тема
|
Е, ти щото си баси пълния
|
|
Автор |
Cиaтъл (събеседник) |
Публикувано | 14.05.01 18:31 |
|
аре мола ти се. За тва все на тоя хал ще бъдеме в тая шибана държава, щото ей такива умни разбирачи като тебе са се навъдили, ужъз! Ама некой да от вас да свърши неква полезна работа - хич ви няма. Плямпаници
| |
Тема
|
Re: Е, ти щото си баси пълния
[re: Cиaтъл]
|
|
Автор |
qwert (непознат
) |
Публикувано | 15.05.01 00:38 |
|
Че кво ве да си мълча като риба ли ве а ?Точно като такива риби като тебе сме на това диридже ве !!Аз ако не мога да си кажа мнението и да си пиша каквото си мисля по добре да си тегля куршума !!Ай .!!
| |
Тема
|
И като си даваш
|
|
Автор |
Cиaтъл (събеседник) |
Публикувано | 15.05.01 11:38 |
|
безценното мнение (за неща които я разбираш, я не - ама кой ти гледа в тая жега) в клуба на "Шоуто на Слави Трифонов" как по-точно спомагаш за оправяне на дириджето, бе мъжки? Що не дойдеш в Шоуто лично да му го кажеш на шефа тва дето го пишеш тук, та цял народ да те види и запомни къф си оправяч на дереджета. Хех, смешник
| |
Тема
|
Lainar
[re: Cиaтъл]
|
|
Автор |
Moko (непознат
) |
Публикувано | 16.05.01 14:08 |
|
Laino
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|