|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Един DRUG проблем...
|
|
Автор |
FOMA (нечовек) |
Публикувано | 06.04.01 09:16 |
|
си има момчето.Не виждате ли,че се друса като откачен.Ако продължава в тоя дух няма да го бъде дълго,не че ще е голяма загуба де.
| |
Тема
|
Re: Един DRUG проблем...
[re: FOMA]
|
|
Автор | MPP (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.04.01 10:12 |
|
Твой проблем ли е това?
В крайна сметка какво прави с живота си, си е негова работа. А и нали не се друса в ефир....
| |
Тема
|
[re: MPP]
|
|
Автор |
FOMA (нечовек) |
Публикувано | 06.04.01 13:16 |
|
Ми дразни ме малко,че говори срещу дрогата и в същото време се тумби като луд.Малко нещо като,крадеца вика дръжте крадеца,не мислиш ли?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Nadia (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.04.01 17:19 |
|
A ti otkade znaesh che se drusa be
| |
Тема
|
Re: Е как няма да знае
[re: Nadia]
|
|
Автор | Hekъф aнoн (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.04.01 18:39 |
|
тя (той) му е доставчик на дрогата ;-)))
А бе глупости некви - само дето още не са го изкарали Слави обратен ;-)))
| |
Тема
|
Re: Е как нямa da знам
[re: Hekъф aнoн]
|
|
Автор |
FOMA (нечовек) |
Публикувано | 06.04.01 19:53 |
|
като му личи от километри.Аре първо да се информираш после да ми говориш,а.
| |
Тема
|
|
|
Автор | MPP (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.01 08:52 |
|
Хайде хайде, личало му. От каква позиция го казваш. Тя завистта до такава степен може да гризе, че наистина да кажеш - " Друса се, че и обратен..." К'ва толкова злобица е обхванала хората... Пичът си прави предаване. Успял е поради една или друга причина. Наркоман или не, хомо или хетеро или каквото и друго да е там - има ли значение. Казах и по-горе, щом не се друса в ефир - трае се.
А ти като казваш че му личи, би ли ме светнал/а как да разпозная един наркоман в тъплата. И това ли ти е свежата информираност, която оборва всяко мнение?!?!
| |
Тема
|
[re: MPP]
|
|
Автор | Nadia (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.01 21:16 |
|
Abe FOMA zashto ne si namerish niakakva druga rabota, kato naprimer da opluvash hora, koito poveche zaslujavat i sa dokarali hora do proseshka toiaga. . Horata ti go kazaha shtom ne prechi na obshtestvoto kakvo se zanimavash.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
JoRo_ (разпалващ се) |
Публикувано | 08.04.01 23:37 |
|
Абе пич смешен си !!!!!!!
| |
|
Можеш ли да си предстваиш какво е напрежението и стреса върху нго да прави това шоу всеки божи ден. А и да не говорим че имиджът му е на абсолютен непукист който не се интересува и е над останаилте - състояние което коката с удоволствие му предоставя. А пък и не мога да разбера кво значение има дали друса или не.
Peace: SLR
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|