Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:04 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема HTML vaprosнови  
Авторadasas_anon (Нерегистриран)
Публикувано07.01.01 02:49

ne moga po nikakuv na4in da napravq table koito
da e shirok 100% i visok 100% vav netscape. v bodyto eto tova pisha:

leftmargin=0 topmargin=0 marginheight=0 marginwidth=0 bottommargin=0 rightmargin=0

taka 4e ne smqtam 4e e tam problema. nqkoi idei ima li.

Тема Отг: HTML vaprosнови [re: adasas_anon]  
Автор mbtutu (непознат )
Публикувано07.01.01 11:08

margin не се поддържат от Netscape или поне до скоро не се поддържаха.
Не знам как стоят нещата при 6-та версия.
:((((

Тема Отг: HTML vaprosнови [re: mbtutu]  
АвторMetallicA_anon (Нерегистриран)
Публикувано07.01.01 20:34

<table=width"100%" height="100%">

Тема siguren li si za sintaksisa, shtoto ne mi se vqrvaнови [re: MetallicA_anon]  
Авторadasdasd_anon (Нерегистриран)
Публикувано07.01.01 21:52

ina4e az pisha 100% i pak ne stava

Тема Отг: siguren li si za sintaksisa, shtoto ne mi se vqrvaнови [re: adasdasd_anon]  
Автор ViruS (стар клубар)
Публикувано07.01.01 23:08

При цялата ми симпатия към ника му и на мен не ми се вярва да стане с тоя синтаксис...

Come crawling faster
Obey your Master
Your life burns faster
Obey your Master
Master

Тема niama nachin [re: adasas_anon]  
Автор Dakota (непознат )
Публикувано07.01.01 23:42

ami,
ne e problema v NN ili v IE...daje i IE ne moje da napravi absolutno 100% tablica, vinagi ostava malko pole. Mnogo puti sum opitval po kakvi li ne nachini, no taka i ne sum uspiaval da go postigna.

Математиката се състои от прости неща подредени по подходящ начин

Тема Отг: niama nachinнови [re: Dakota]  
Авторsaasds_anon (Нерегистриран)
Публикувано08.01.01 00:28

IE savsem hubavo si gi pravi po 100%, samo trqbva da setnesh marginite v bodito na "0". s netscape mai samo sus css shte stane.

Тема Отг: ave iskam da mi pomogne6нови [re: Dakota]  
АвторDimityr_anon_anon (Нерегистриран)
Публикувано08.01.01 00:40

hi 6efe ave mo6 li mi razqsni kak da si napraq sobstvnen web sait we
az mnoo ne se zanimavam s tiq raboti az sym pove4e po irc-to
are mi razqsni malko i az vse pak re6i6 da mi pi6e6 bad_boy@abv.bg

Тема Отг: HTML vaprosнови [re: adasas_anon]  
Автор wili98 (новак)
Публикувано08.01.01 19:30

Moge wsichko stiga da imash gelanieto...
Problema pri IE, e che si ostawa mqsto za skroler, koeto e nepriqtno i ako nqma skroler to wisi prazno...
1. Wariant ako tolkowa mnogo iskash izpolzwaj bacground='sds.gif' sled koeto sys style (ama ne si spomnqm tochno dumichkite) da mu kagesh na BG da e dqsno podrawneno naprimerno i da e dostatycno dylgo i hop gotowo zapylwash i onaq polowina.
2. Ama gornoto e grub wariant, i to mnogo...
3. Ami ako si merakliq slogi tazi stranica i wyw frame set i na frema w koito e tq mu kagi scrolling='no'.
4. Ama towa syshto e gruba rabota.
Taka che kato se prawi design trqbwa da se ima i malko w glawata kyde da ti ostawqt swobodno mqsto w koeto da myrdash i da ne se useti...
Ami tolkowa ot men aide chao...

JAVA lets make things badly!!

Тема Отговор...нови [re: wili98]  
Автор БaбaИлиицa (член)
Публикувано09.01.01 01:17

Ако направиш една страничка със фрейм, който покрива 100% и в този фрейм се зарежда съответната таблица, като всичко останало с margin-ите и 100% широчина и височина е спазено, scrolling=no за съответния фрейм, в IE всичко става като песен... (там става и по-лесно) Ако го отвориш това бебче с NS- горе и в ляво се залепва абсолютно плътно (ако не е във фрейм остават няколко пиксела) но отдясно и отдолу остава място за невидимия скролбар... в NS не може да се премахне!
За съжаление NS поддържа само marginleft и margintop, (само двете са одобрени от W3C за HTML4) останалите: right, bottom, width и height не ги поддържа... също така Ns не поддържа ляво подравняване на фона или определени размери за него. Не поддържа и абсолютни позиции с зададено отместване от десния или долния ръб на прозореца- само от горния и от левия!... става дума за NS 4 версия! В 6-та може и да са го добавили!

тук не важи максимата на мафията: "колкото по-малко питаш, толкова по дълго ще живееш"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.