Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:45 17.06.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема BG web awards 2000нови  
АвторPoruchik Lukash (Нерегистриран)
Публикувано12.10.00 22:20

Ebati cirka socilisticheski... kato provejdane...
Inache si zaslujava da se komentira kategoria po kategoria, ama niamam sisli sega.
Iaaaa, da pokomentirame....

Тема Отг: BG web awards 2000нови [re: Poruchik Lukash]  
АвторAngeljet (Нерегистриран)
Публикувано12.10.00 23:26

Какво да коментираме, пълен цирк. След като от самото начало започнаха да се оправдават, колко чисто е всичко. Ами то "Гузен, негонен бяга" Журито си раздели наградите, за всеки от сърце. След дори като Dir.bg стана корпоративен сайт, какво да говорим. Явно на тях им се падна да са в тази категория. Шапка свалям на Hit.bg единственно те излязоха с чест от тази трагикомична история. Направиха ни за пореден път на маймуни и това си е.

Тема Отг: BG web awards 2000нови [re: Angeljet]  
Авторdzver (Нерегистриран)
Публикувано13.10.00 00:49

ai stiga, ako mojete - napravete po-dobur bgwebawards :)

edinstvenoto mnogo kofti beshe v kategoriata korporativen site s tova absolutno neadekvatno uchastie na dir.bg. V kategoriata korporativen site winner spored men triabvashe da bude Anatoly Radulov s Orgachim.bg...

ta tozi gaf skapa i "portalen site" koeto puk si beshe "nadpisano" na dira:)

tupotia.

Za lichen site ne smeja da komentiram, edinstveno 3-oto miasto me vpechatli, dokato preglejdah 750-te stranici :) i beshe mnogo sladko s majkata, kojato izleze da vzeme nagradata na sina si :P

Za design-art - Rakanov. hah...:) bg designeri STROI SE! tolkova li ne mojahte da napravite po-krasiv site ot tozi, ta da im predlojite alternativa?:) hihihihi.... sram i pozor za bg web. I ne kazvaite, che jurito e vinovno. Prosto vijte kvi sa registriranite site-ove :)

Vuobshte, tozi konkurs mina bez jertvi, dano na sledvashtia ima poveche sustezanie i po-malko nedorazumenia.

Тема Отг: BG web awards 2000нови [re: dzver]  
АвторPro (Нерегистриран)
Публикувано13.10.00 01:15

kolega napylno sym syglasen s teb.. pyrwo dira nqma nikwo mqsto kato korporatiwen site - pylna poliuciq... wtori homepages edinstweno tretata nominaciq zasluvawa wnimanie i treto rakanow move da e priqten site no opredeleno ne bih mu dal nagradata.. drug e wyprosa che nedowolni i myrmoreshti winagi shte ima kakwoto i da stawa.. a sys specialnata si nagrada mobikom naprawo se izsraha... chestno kazano za men tozi fashion site SUX ot wsqkyde!

Тема Отг: BG web awards 2000нови [re: Pro]  
Автор--- (Нерегистриран)
Публикувано13.10.00 10:36

Syglasen i az. Smeshka.

Ne che neshto ama.. ko stawa we hora...
Mislq che uspqh da pregledam 90 procenta ot sajtowete uchastnici.. takiwa gluposti...
Mnogo nisko niwoto. Ot sichkite mojeha da se otseqt edwa 10-ina sajta (barabar si dir-a, hit-a i drugite ot soj). Spored men trqbwashe na sichki ot tqh da im se dade po nqkwa nagrada :-)
Ajj da se zimat dizajnerite w race. Imam chustwoto naj talantliwite (ili powecheto ot tqh) sa prenebregnali konkursa izcqlo.

Публикувано13.10.00 10:41

Prav si za BG fashona, ama pone izglejda da e site bez protekcii.
BTW, na men mi e chudno kak tozi Unikum Tatoo uspia da vleze v troikata pri razvlekatelnite. Stranna tema, strannen design... abe iznenada me.

Inache az niama kakvo da se oplakvam i da marmoria, ne sam uchastval, ne se chuvstvam oshteten, samo konstruktivna kritika:)))

p.s. Ama izjiviavaneto kato zvezdi si beshe goliama tragikomedia:)))

Тема Отг: BG web awards 2000нови [re: ---]  
АвторИван (Нерегистриран)
Публикувано13.10.00 16:04

а така!
да си дойдем на думата...
точно в това е проблема - не че журито било корумпирано, не че категориите са объркани, организацията по награждаването пък съвсем - просто няма достатъчно добри български сайтове!
Ей това е!
Ама за това не е виновен нито дир-а, нито организаторите и журито.
И вместо за пореден път да се плюем и да гледаме сламката в чуждото око, а да не видим гредата в своето, да се стягаме, да бачкаме и догодина - по-добър конкурс!

Тема Отг: BG web awards 2000 [re: Poruchik Lukash]  
Автор JakoАдминистратор (stranger)
Публикувано13.10.00 16:05

Може би тук е момента да внеса някой пояснения. Първо - Дир.бг така или иначе беше пропуснал да се регистрира за участие в конкурса.
Ж.Томс ми се обади един ден по телефона и ми каза, че някой е регистрирал дир.бг /става дума за човек извън структурата на дир.бг/. Отговора ми беше, че след като някой го е регистрирал, няма смисъл ние да правим такава регистрация.
След това при оценяването на сайтовете забелязах, че регистрацията на дир.бг е в категорията корпоративен сайт. Веднага помолих да бъде сменена категорията, което ми беше обещано. Не по-малко от другите бях удивен, когато видях номинацията вчера, а да не говорим, колко ме изненада репликата - ами те са си го регистрирали там.....
Това е положението. Всичко по български.....

Тема Отг: BG web awards 2000нови [re: Poruchik Lukash]  
АвторPro (Нерегистриран)
Публикувано15.10.00 01:18

stranno razbirane na vurito za kachestwen dizajn spored men... pri wsichki poloveniq obache ne sym dowolen ot rezultatite :-) heh taq godina imah samo 1 site tuk no pri 7xx kym 1 procenta za nominaciq rqzko spada ;-) wypreki che 95% ot zapisanite sajtowe sa praweni ot nekadyrnici...

Публикувано15.10.00 02:11

Abe az imam predvid, che mi haresa grafichnoto reshenie na tova momche, pak i ivno si razbira ot temata.
Kak da e, az vse pak sam edin grafichen designer, ot web se interesuvam ot chisto liubopitstvo... moje pak vie da si imate drugi principi.
Zdrave da e.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.