Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:02 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема NameZeroнови  
Автор doc ()
Публикувано26.08.00 11:10

Kak da razkaram freima na namezero

Тема NameZero [re: doc]  
Автор brayan ()
Публикувано26.08.00 22:33

Toq script go postwam za 3 ili 4-ti pjt tyk :)))) fdgdghfdh

Тема NameZeroнови [re: brayan]  
Автор ?? ()
Публикувано27.08.00 10:30

samo deto ne raboti pokaji nekyde deto raboti bre

Тема NameZero!!!! za BRAYANнови [re: brayan]  
Автор ?? ()
Публикувано27.08.00 19:12

pak az.. iskam da kaje da raboti takche hem da nqma banner hem na location da pishe www.imet.com ili kwoto ti e tam adresa... a takiwa typi izpylneniq wseki moje da si napwi... moga da predpologa kawo pishe w deto si go kidira... samo ne mi e qsno shto si mislish che si welik i kriesh tolkowa toq script... ----ILI----- if (self != top) top.location.replace(self.location); i taka na tatyk....setaq edno i syshto prawqt i 2-te,....fatkata da go naprawish da ti stoi na location www.ktototie-tam.com i da nqma fremes... shte izdam edna taina.. satava s chisht 100% HTML code bez nikakwi JAB[V]I...ai uspeh i sys zdrawe...

Тема ot BRAYANнови [re: doc]  
Автор brayan ()
Публикувано27.08.00 22:58

takaaa sega wij moi chovek ?? toq script mi go dadoh-a tyk w foruma. i ne go kriq prosto kazwam che pone 3-4 pjti sjm go postwal. Az imam acoun na namezero no ne go polzwam. zashtoto ne mi hareswa. www.brayan.net a i scripta si raboti. A pjk kolkoto za location ne sjm se zanimwal prosto ne mi e trqbwalo a koito iska shte si go naprawi. towa e.!

Тема za ??нови [re: doc]  
Автор Boy ()
Публикувано28.08.00 15:49

E haide dai go tozi HTML kod de.Da ne ti se svidi ili kakvo ?

Тема za boyнови [re: Boy]  
Автор ?? ()
Публикувано28.08.00 17:41

dobre no shte znaesh li kak da go izpolzwash???

Тема za ??нови [re: ??]  
Автор Krassi ()
Публикувано28.08.00 21:25

I na men mi triabva obache ako mi obiasnish kak da go sloza goliama usluga mi pravish Shoto kako slozih na brayan scripta stranicata mi vze da miga i ne moza da sa zaredi dali ne e ot tva che i az izpolzvan freimove v moita. Toi scripta v sourca na stranicata li sa slaga ili niakude v name zero iz control panela Thanks

Автор Boy ()
Публикувано29.08.00 15:42

Mislih si che niama da otgovorish. Shte se probvam da go razgadaia tozi kod , a ako ne moga shte pomagash :)) Nali e za tova tozi forum - da si pomagame. I taka ako reshish da mi go dadesh

Автор Boy ()
Публикувано29.08.00 15:49

e-mail me

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.