Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:36 18.06.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема backup na web site?  
Автор Mitko Denev ()
Публикувано20.08.00 01:59

Moje li nqkoj da mi preporacha programa za backup na sajt, az tarsih, no namerih samo edna, koqto e mnogo bavna, s edin ton opcij i izobsho stavash lud, dokato napravi edin archiv na sajta ti, pak i nqma crack za neq:) Blagodarq!

Тема backup na web site?нови [re: Mitko Denev]  
Автор preporachitel ()
Публикувано20.08.00 10:46

Kakwo tochno razbirash pod backup. 1. Ako stawa duma za twoi sait - arhiwirai si go predi da go kachish na servera. 2. Ako mislish da swaliash drug sait - towa weche e druga rabota i niama nishto obshto s backup-a :)))))) Ako ti triabwa wtoroto dai edin mail da ti pratia edna mnooo iaka programa s crack. Az polzwam samo neia. Edinstwenite nastroiki sa kolko dylboko po direktoriite da rowi i da swalia i kolko linka da obhovda. Ima i filtri za failowete koito da swalia.

Тема backup na web site?нови [re: Mitko Denev]  
Автор Mitko Denev ()
Публикувано20.08.00 14:55

Vsashnost nqmah vpredvid da svalqm nqkoj sajt, no ne bih otkazal i takava programa, az izpolvam teleport za tova, no 'shom kazvash, che tvoqta e hubava, izprati mi q, blagodarq!

Тема backup na web site?нови [re: preporachitel]  
Автор PiXeL ()
Публикувано22.08.00 13:49

Q prati edno kopie i na mene:)(ot ptogranata imam predvit)

Тема Re: backup na web site?нови [re: PiXeL]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано15.01.21 05:19

МОЯТ НЕО ПОДПИС ...

Подпис:

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.