Тема
|
Не ми се зареждат картинките в Хит.Бг хоста
|
|
Автор |
P. - koвaчa (Magentusiast) |
Публикувано | 04.04.12 20:20 |
|
Здравейте, обещах на приятел да ми правя сайт и почнаха трудностите. Ползвам Trial Namo Web Editor взех да смогвам да редуцирам размерите на картинките до нужният минимум. и дори поразбрах кое как е в тази програма. ГАдостите започнаха когато започнах да се пробвам да хоствам . Излизат банерите излиза текста, излизат разните там хиперлинкове и форми за избор на опция( например изскачащи менюта и прочее но картинките не щат и не щат
Те са формат JPEG .Да не би формата да е виновен? сега ще ги прекарам всички през PAINT-a те са 3 картинки общо към 400 килобайта малко ще пораснат но една ще сложа само да излезе..Това е проблема ми
Благодаря за всеки отговор предварително.
А, да не забравя за българския ползвам кредор-а на дир.бг щото флекстайпа го изкарва на маймуни
и още да пробвам и Интернет експлорер8 и Мозила 11 Бе има някаква светлина в тунела но ето не всичко се получава както го очаквах.
Редактирано от P. - koвaчa на 04.04.12 20:23.
|
|
Тема
|
Re: Не ми се зареждат картинките в Хит.Бг хоста
[re: P. - koвaчa]
|
|
Автор |
croesus (хлевоуст) |
Публикувано | 05.04.12 00:17 |
|
Според мен са объркани пътищата, но дай линк да видим чудото как изглежда.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
WMC (Прах във вятъра) |
Публикувано | 05.04.12 00:26 |
|
Формата няма как да е виновен, даже ако с него не става и с другите няма да става.
По скоро са ти объркани името или пътя до файла.
Виж да ги запишеш като jpg а не като JPEG
|
|
Тема
|
[re: croesus]
|
|
Автор |
Публикувано | 05.04.12 01:56 |
|
Линк към кое да дам ?
Добре ще търся ДЖПГ конвертор
А каква е , хубава лие прогрaмата NAMU6. Тяе с много опростен интерфейс но и с нея не знам как се експортира
Редактирано от P. - koвaчa на 05.04.12 03:36.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
WMC (Прах във вятъра) |
Публикувано | 05.04.12 10:48 |
|
Желателно е да дадеш линк към сайта който искаш да "вдигнеш".
Но може и линкове към всичко което мислиш, че може да ни подскаже къде ти е грешката и да си поправиш после.
Namu6 is closing down. We will not be releasing a new version of the Namu6 Website Editor
При това още през много далечната 2006 г се е случило това. Следователно има много голяма вероятност да ти генерира счупени линкове или код който вече не се поддържа от новите браузъри и то само защото е тежък и защото има сериозни проблеми със сигурността.
Препоръчвам ти Wordpress - има много уроци как да направиш съвременен сайт. Защитетен е 99% от хакерски добронамерени изцепки.
|
|
|
Както казват колегите, най-вероятно да е от пътищата, но имаше една простотия, че браузърите не показваха картинки, на които цветовете са CMYK, а само RGB. Не знам, още дали е така.
|
|
Тема
|
[re: HeaндepтaлeцaДжo]
|
|
Автор |
WMC (Прах във вятъра) |
Публикувано | 05.04.12 21:49 |
|
Мисля, че все още е така, но jpg се записва в RGB по дифолт.
Ако си е сложил АЛТ-а и Тайтъла ще му е по-ясно за какво иде реч.
Но мен много ме притеснява факта, че се опитва да използва система, която не е чувала за IE7 и по-високи версии.
|
|
Тема
|
[re: WMC]
|
|
Автор |
Публикувано | 06.04.12 21:15 |
|
Добре минах на програмата Composer казвам и да ми запази работата и посочвам мястото и... там виждам една мозилска иконка с 6. 25 Кбайта пространство Явно не се справям с сейфването
|
|
|
Започвам от начало:)))
какви ми са проблемите 1 липса на интернет в достатъчно количество
второ уиндоуса ми е 4 и ли пети за две седмици Аваст. бива блокиран от някакъв проблем който като че ли е свързан с видокартата и с ...нелегалният ми уиндоус. Имам и легален дадох 248 лева за ХР хоме ама той вече не се поддържа от ЧИЧО БИЛ на всичкото от горе загубх и стартирашия номер де ми позволяваше да ми бачка 1 месец без мъки.
Минавам на Линукс с КОМПОЗЕР ще работя - много е близък до майкрософтския офиски там...забравих му името
Та на въпроса: ВИдях че в гугъла имало правене на сайт в "ОБЛАК" да ама днес утре спират раздаването на домейни но въобще тази технология като че ли е с бъдеще Някой може ли да каже нещо
Някой от вас тук които сте напред в материала.. Клиента видя сайта (заглавната) и...не е очарован ама за без пари бате толкоз е, не без пари даде човека 30 лева за инртернет
Не го коря наистина и аз искам безплатно дори и заради нег,о ама няма. Добре че поне Хит.бг все още дава хостинг. ми до когато белким пък нещо се промени я талант я пари.
|
|
|
Имаш лична бележка. Колкото до облаците. Според мен ти е малко рано за тях. Първо трябва да се пообучиш и после да мислиш за облаци.
Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.
|
|