|
|
Здравеите,
имам вапрос имам регистрирани 5 домеина които искам да менайирам да качвам на един хост-адрес или нещо такова, попринцип знам че мойе ама незнам тоцхно как оии каде. Моля за помощ!!!
| |
|
ами избери си хостинг които го позволява
точно как става зависи от реализацията на хостинг услугата
ако сам го правиш се пише по конфигурационните файлове на споделения сървър за да може поща, веб и т.н. да работят с повече от един домейн...Редактирано от wiz на 07.10.11 09:38.
| |
|
Ако искаш да ти отварят един и същ адрес, използваш в хостинг панела - паркирани домейни. Ако искаш да отварят различни страници използваш add on домейни (ако хостинга поддържа, ако нямаш - не поддържа).
Въвеждаш паркирания домейн в хостинг панела. Ако си си купил домейните от друго място, не от хостинга, трябва да разбереш NS сървърите на хостинга и да ги въведеш като NameServer-и в контрол панела на домейна.
|
| |
|
Ох, мамоу.
Щом си си купил домейните, на'и знаеш кой ти е регистрара , отиваш на регистрацията си и извикваш цПанел (контрол панел). Там имаш менюта и опции (различните компании слагаt различни иконки, ама ако четеш инглиш, шса ориeнтираш).
После настройваш домейн нейма да поинтва хостинга ти ( хостинговата компания сa длъжни да ти укажат детайлите).
За всеки домейн, повтаряш процедурата, има си менюта за целта.
После чакаш два-три дни, различно, и си слагаш уебсайта на хостинга....абе увебсайта ти требе да е видим след процедурата.
| |
|
Iskam da popitam moje li nqkoi da mi pomogne sas saita myspace,imah profil i go iztrih no kogato napisha imeto si v google images mi izlizat snimkite,molq vi kajete mi kam kogo trqbva da se oburna,nqkoi zapoznat li e s problema???
| |
|
|
|
|