|
Тема
|
добавяне на поведение към hotspot
|
|
Автор |
Venceslav_vg (непознат
) |
Публикувано | 17.05.11 10:03 |
|
Здравейте,
Аз съм аматьор и в момента си изработвам личен web-site. Бих желал към галерията на снимки да се стига от една обща снимка, като тя бъде разделена на части и всяка една част да води към отделна галерия. Разделението на снимкта и линковете ги направих чрез hotspots, но бих желал да добавя поведени например highlights, когато курсорът на мишката е върху активната част. За съжаление не става, някой може ли да ми помогне в това ?
Благодаря Ви предварително
| |
|
| |
|
Е точно това ми трябваше , благодаря ти много !!!! сега ще го разуча и тествам
| |
|
Здравей отново,
Прочетох инструкцийте за употреба на програмата mapper, и бих желал да те попитам за следните неща :
1. След свалянето на програмата, пише да я включа в своята страница- Какво означава това ( има няколко файла ) и как да го направя.
2. За да се използва трябва да се добави class - това от Nex Css Rule - ( Selector type -Class ) - ( name - mapper ) - define in this document only ли трябва да стане, или се има нещо друго предвид .
Въобще всякаква информация как точно да го приложа ще ми бъде много полезна ! Извинавайте, че толкова подробна информация искам, но както споменах съм аматьор и ако Ви се занимава с отговори
ще ви бъда благодарен ))
| |
|
|
|
|