|
Тема
|
Проблем при създаването на сайт
|
|
Автор |
fossilO1 (непознат
) |
Публикувано | 13.11.09 18:19 |
|
Здравейте на всички. Искам да си направя сайт но понеже не разбирам много реших да се поровя в интернет и попаднах на няколко уроци с описание как да си направим template в photoshop до тук всичко добре направих си го горе-долу заприлича не нещо но проблема ми дойде когато се опитах да го преместя в FrontPage 2003 успях да го преместя но след като се опитах да вържа бутоните с хипервръзки към други части на сайта template се измести и се появиха бели ивици. Пробвах и с Dreamweaver 8 но пак получих същия резултат. Моля ако някои има идея от какво се получава и как евентуално мога да го избегна да сподели ще съм му много благодарен.
Редактирано от fossilO1 на 13.11.09 18:21.
| |
Тема
|
Re: Проблем при създаването на сайт
[re: fossilO1]
|
|
Автор |
Бokop (Христо) |
Публикувано | 16.11.09 23:57 |
|
М дааааааа.
NikiFin : "И кьораво и кьопаво правят сайтове."
Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.Редактирано от Бokop на 17.11.09 00:03.
| |
Тема
|
[re: Бokop]
|
|
Автор |
NikiFin (ветеран) |
Публикувано | 21.11.09 23:21 |
|
аз съм още по кьорава и кьопава и от него и пак успях да си направя сайт. Човекът е тръгнал по по труден път, аз набарах лесното
| |
Тема
|
[re: NikiFin]
|
|
Автор |
Бokop (Христо) |
Публикувано | 22.11.09 16:42 |
|
Ми дай му акъл за лесния път ..
Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.
| |
|
готов темплейт или правен за 5 мин с Artisteer и CMS примерно joomla ползвам аз. Едва ли има по бърз и лесен начин за направа на що годе добре изглеждащ сайт от този
| |
|
Браво. Почни тема "Как да си направя сайт, въпреки, че съм лайк."
| |
|
Аз ти препоръчвам, щом си много начинаещ да попрочетеш малко за html езика. Не е сложно, аз така създадох първия си сайт. След като го научиш, може да се регистрираш в hit.bg (може и dir.bg да го предлагат) и там ти дават безплатно място, където да си качиш сайта.
Е, винаги може и да платиш на някого да ти направи нещо
| |
|
Ха-ха. Като ми четеш другите мнения на начинаещ ли ти приличам?
| |
|
|
|
|