Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:26 15.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема нещо подобно на ICDsoft ?нови  
АвторDimo (Нерегистриран)
Публикувано15.04.08 01:43

търся си хостинг, БГ фирма.
Хоствал съм на 4-5 места, единственото свястно нещо което намерих до сега е ICDsoft (не е реклама, тия пичове са на светлинни години пред другите, вкл. хостинг компании от УСА).
Обаче вече имам два сайта които се хостват там, по един във всеки датацентър. Трябва ми хост за трети сайт, който трябва да изглежда като нямащ нищо общо с останалите два, поради това не мога да използвам повече ИЦДсофт.
Кажете нещо сходно като качество, цената е на заден план.

Тема Re: нещо подобно на ICDsoft ?нови [re: Dimo]  
Авторuseradd noname (Нерегистриран)
Публикувано15.04.08 10:07

Мисля че те имат сървъри на няколко места. Със сигурност в Бостън, Хонг Конг, София, а чух нещо и за Франкфурт? На твое място бих попитал в АйСиДи, не тук.

Тема Re: нещо подобно на ICDsoft ? [re: Dimo]  
Автор edembg (Ученик)
Публикувано15.04.08 14:22

Наистина ICD са най-добри. Имам и сайтове в host.bg и съм доволен. Е не е ICD но, според мен се доближава доста.

И най-ярките личности си плащат тока.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.