Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:09 15.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема Някой знае ли ?нови  
АвторXEX (Нерегистриран)
Публикувано31.01.08 01:17

Искам да кача някъде софтуеър свален от торент тракерите - някой знае ли къде мога да купя хост,отговарящ на условията ( само за софтуеър)?
Не става въпрос за торенти,а за zip - ове.

Айде

Тема Re: Някой знае ли ? [re: XEX]  
Автор Volkano v.6 (де`еба)
Публикувано31.01.08 09:37

Първото, което ми идва на ума (до колкото го имам) е да ползУваш някой сайт, предлагащ

(баси как звучи написано на български...) - има както платени, така и безплатни.

Тема Някой знае ли ?нови [re: Volkano v.6]  
АвторXEX (Нерегистриран)
Публикувано31.01.08 14:09

Ок!
Но я дя ти кажа например какво желая аз - искам да кача някъде около 3-4 GB програмки (специализирани - например свързани с 3D animation ),да пусна сайта и всичко да е безплатно (знам,че е кофти за авторите - ама така и така го има в нета) - не целя комерс,ама искам да e юзер френдли и да има добра видимост...

Ама не искам някой да ме тормози с авторски права и т.н.

Не знам дали в Русия могат да се хостват такива неща,сещам се за индия - абе не знам...

Иначе благодаря ти!

Тема Re: Някой знае ли ??нови [re: XEX]  
Автормaйцeeмec (Нерегистриран)
Публикувано02.02.08 00:34

ся.. не се сещам наизуст обаче има разни сайтиве с димайни като warez.ru и разни такива и вътре е бол с пиратщина.

Пускаш едно инфо, трейс нещо да видиш домейна де е....
и ше е излезе на кой сървър хостват пиратщината.
После им пишеш един мейл или направо влизаш и четеш каквото има писано в сайта...

Горния сайт Уарез.ру го дадох съвсем произволно като пример само.

Иначе ми фана идеята нали. Има поне 100 10 такива сайта големи с яка видимост от всякъде. Поне един от тях ползва няакъв публичен хостинг дето ще хостнат и тебе...

виж там, питай..

Тема Re: Някой знае ли ?нови [re: XEX]  
Автор edembg (Ученик)
Публикувано03.02.08 12:28

Има сървъри, които предоставят неограничено дисково пространство за съхранение на лични файлове. Когато качиш нещо получаваш линк. Като го ползваш теглиш. Може да тегли само този, който има този линк.

Как да намериш такъв сървър. Пусни в google търсене за някакъв софтуер. Все ще ислезе нещо такова (аз така разбрах за тая безплатна услуга).

Та качваш на такъв сървър и после популяризираш получения линк. Хоста не носи отговорност за качените неща, защото се счита, че това е персонална информация и може да се ползва само от собственика и упълномощени от него лица.

Не съм сигурен дали това те освобождава от проблема с авторските права, но ми се вижда доста елегатен начин за пиратство (да си го кажем направо)

Успех

И най-ярките личности си плащат тока.

Тема Re: Някой знае ли ?нови [re: edembg]  
АвторXex (Нерегистриран)
Публикувано03.02.08 20:50

Ама май не ми върши работа това,трябва ми стандартна хост услуга но в страна или регйон,където такива неща не са забранени...

Например:
Ако в Украйна,все още не "гонят" за авторски права и не ходят да бъгват хостингите по тези случай - значи ще се хостна там...

Не искам да е тип "Варез" - пример руските такива сървъри,линковете им са например в Рапидшеър и пр.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.