|
Тема
|
търся програма за изпращане на много емейли
|
|
Автор | mail (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.07 05:10 |
|
Трябва ми някаква програмка за изпращане на около 500-1000 имейла с еднакво съдържание, но персонализирано обръщение. Бих искал получателя да вижда в "to......" че е изпратено само на неговия адрес и име.
Има ли някой идея за такова нещо?
Благодаря
| |
Тема
|
Re: търся програма за изпращане на много емейли
[re: mail]
|
|
Автор |
Volkano v.6 (де`еба) |
Публикувано | 20.12.07 10:19 |
|
Това което искаш си е очевиден СПАМ. В този ред на мисли, шансът някой да посочи такава е почти нулев.
| |
Тема
|
[re: Volkano v.6]
|
|
Автор | mail (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.07 16:51 |
|
Не става въпрос за спам
Имам над 500 клиенти. Много от тях познавам лично.
Искам да им изпратя персонализирана коледна картичка.
Какъв спам виждаш тук.
| |
Тема
|
|
|
Автор | eban (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.07 18:32 |
|
pishesh spam i ti izlizat vsichki programki
| |
Тема
|
|
|
Автор |
anastasd (непознат) |
Публикувано | 20.12.07 19:21 |
|
Ако имаш Microsoft Word погледни Mail Merge. Tools->Letters and mail->Mail merge. Мисля, че това ще ти свърши работа.
| |
Тема
|
Трябва ти mailing list услуга
|
|
Автор |
Xитъp 5ъp (глу5с) |
Публикувано | 04.01.08 13:57 |
|
Доставчикът ти, ако е сериозен или (ако имаш сайт) - хостинг компанията, където ти е качен сайта би следвало да предлагат услугата mailing list. Впрочем това не е точно тяхна услуга, те просто предлагат един стандартен пакет от услуги (Cpanel - контролен панел) включващ и mailing list. За съжаление някои хостинг компании (като Tophost.bg) обезсмислят mailing list-a защото въвеждат ограничения в броя на излизащите от сървара писма. Всъщност начина по който го правят издава липсата на умения и дори безотговорността им към клиента, защото борбата със спама може да е ефективна и без ограничаване на mailing list-a.
Би могъл да ползваш и някой безплатен web базиран сервиз. Например на
При тях ограничението (за безплатната версия) е 1 писмо на ден. В смисъл едно писмо до всичките ти абонати в списъка. За да вкараш клиентите ти в този твой списък, обаче, ще трябва да ги "поканиш" да потвърдят през изпратен до тях имейл "абонирането" за твоите news letters - това е принцип, валиден при всички mailing list-и.
Има и други безплатни сервизи за целта, с малко или повече различия в услугата - потърси.
Всичко написано от мен - .
Приятни минути!
Hit-ър П@ър
| |
|
|
|
|