|
Тема
|
Трябва ми Webside
|
|
Автор | Питaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.07 12:43 |
|
Здравейте форумци,
Трябва ми Webside - 2-3 странички, не по-вече, но ще го ползвам за продажба на услуга, така че ще ми трябва количка и да го вържа с банкова сметка. Нека тези, които имат опит да ме посъветват, къде, кой и за колко може да ми го изработи и поддържа?
| |
Тема
|
Re: Трябва ми Webside
[re: Питaщ]
|
|
Автор | web (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.07 13:26 |
|
Един вариант
| |
Тема
|
|
|
Автор | Haunter (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.07 13:39 |
|
Пиши на haunter@mail.bg и остави телефон за връзка. Мога да ти го направя, имам и собствен сървер, на който да се хоства. Мога и домейн да ти регистрирам. Решавай. Поздрав и весели празници!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kpивиндeл (пазя си нервите) |
Публикувано | 17.12.07 18:25 |
|
Хостването не е проблем, технологията за направа си е стандартна и не иска специални услуги от хостинга. Друг е въпроса да намериш човек, който да знае как да ти го направи. Мисля, че системите за разплащания ще искат документи от фирмата, за да си отвориш акаунта, така че бъди подготвен.
И се пише website. С този "webside" ме караш да се сещам за "the dark side"
Редактирано от Kpивиндeл на 17.12.07 18:26.
| |
Тема
|
[re: Kpивиндeл]
|
|
Публикувано | 17.12.07 19:39 |
|
Извинявай, че те навеждам на мисъл за dark side, а не за light side:))), но ще се коригирам. Благодаря за информацията.
| |
Тема
|
|
|
Автор | weba (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.07 21:21 |
|
ima bezplaten occomesrse strahoten e dori ima prevod na balgarski
| |
Тема
|
Няколко възможности
|
|
Автор |
lmago (издател) |
Публикувано | 17.12.07 21:49 |
|
Ако ще го връзваш с банкова сметка, вероятно ще искаш няколко портала (gateway) за връзка с електронни системи за онлайн разплащане. Най-голяма свобода предлагат безплатните osCommerce и Zen Cart, но можеш също така да видиш дали няма да ти свърши работа VirtueMart, който върви като допълнителен компонент към Джумла. Избери си първо системата за управление на съдържанието (СУС) и едва след това мисли за магазин или количка, защото това е най-лесната работа. Можеш просто да си сложиш готовия магазин на PayPal и няма да имаш грижи. Всеки с кредитна/дебитна карта ще може да си купува от тебе.
* * *
::
| |
|
... имам усещане, че съм в индия ....най-вече заради отговорите горе ....
| |
Тема
|
Re: бафмааму...
[re: (o )( o)]
|
|
Публикувано | 18.12.07 09:51 |
|
От Индия са едни от най-търсените компютърни специалисти по света, така че сравнението ти не е уместно.
За съжаление, каквото и да ми казвате, аз нищо не разбирам и едва ли ще мога сам да направя уеб-сайт, така че ще ми трябва пълна помощ.
| |
Тема
|
|
|
Автор | aяpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.07 13:44 |
|
От коя страна- отпред или отзад, че и в количка- сложно става
| |