Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:36 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема Трябва ми Webside  
АвторПитaщ (Нерегистриран)
Публикувано17.12.07 12:43

Здравейте форумци,
Трябва ми Webside - 2-3 странички, не по-вече, но ще го ползвам за продажба на услуга, така че ще ми трябва количка и да го вържа с банкова сметка. Нека тези, които имат опит да ме посъветват, къде, кой и за колко може да ми го изработи и поддържа?

Тема Re: Трябва ми Websideнови [re: Питaщ]  
Авторweb (Нерегистриран)
Публикувано17.12.07 13:26

Един вариант

АвторHaunter (Нерегистриран)
Публикувано17.12.07 13:39

Пиши на haunter@mail.bg и остави телефон за връзка. Мога да ти го направя, имам и собствен сървер, на който да се хоства. Мога и домейн да ти регистрирам. Решавай. Поздрав и весели празници!

Автор Kpивиндeл (пазя си нервите)
Публикувано17.12.07 18:25

Хостването не е проблем, технологията за направа си е стандартна и не иска специални услуги от хостинга. Друг е въпроса да намериш човек, който да знае как да ти го направи. Мисля, че системите за разплащания ще искат документи от фирмата, за да си отвориш акаунта, така че бъди подготвен.

И се пише website. С този "webside" ме караш да се сещам за "the dark side"

Редактирано от Kpивиндeл на 17.12.07 18:26.

Тема Re: Трябва ми Websideнови [re: Kpивиндeл]  
Публикувано17.12.07 19:39

Извинявай, че те навеждам на мисъл за dark side, а не за light side:))), но ще се коригирам. Благодаря за информацията.

Авторweba (Нерегистриран)
Публикувано17.12.07 21:21

ima bezplaten occomesrse strahoten e dori ima prevod na balgarski

Тема Няколко възможностинови [re: Питaщ]  
Автор lmago (издател)
Публикувано17.12.07 21:49

Ако ще го връзваш с банкова сметка, вероятно ще искаш няколко портала (gateway) за връзка с електронни системи за онлайн разплащане. Най-голяма свобода предлагат безплатните osCommerce и Zen Cart, но можеш също така да видиш дали няма да ти свърши работа VirtueMart, който върви като допълнителен компонент към Джумла. Избери си първо системата за управление на съдържанието (СУС) и едва след това мисли за магазин или количка, защото това е най-лесната работа. Можеш просто да си сложиш готовия магазин на PayPal и няма да имаш грижи. Всеки с кредитна/дебитна карта ще може да си купува от тебе.

* * *

::

Тема бафмааму...нови [re: Питaщ]  
Автор (o )( o) (бабунзери)
Публикувано18.12.07 02:29

... имам усещане, че съм в индия ....най-вече заради отговорите горе ....

Тема Re: бафмааму...нови [re: (o )( o)]  
Публикувано18.12.07 09:51

От Индия са едни от най-търсените компютърни специалисти по света, така че сравнението ти не е уместно.

За съжаление, каквото и да ми казвате, аз нищо не разбирам и едва ли ще мога сам да направя уеб-сайт, така че ще ми трябва пълна помощ.

Авторaяpa (Нерегистриран)
Публикувано20.12.07 13:44

От коя страна- отпред или отзад, че и в количка- сложно става

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.