|
Тема
|
Бързо запазване на страница, без промени?
|
|
Автор | Pokяpп (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.07 23:15 |
|
Абе я кажете някакъв туул или притурка към някой браузър, с която да мога бързо да запазя на диска **точно копие** на текущата страница + всички файлове използвани в нея - с пресъздаване на структура на директориите на сървъра и т.н.
При SaveAs ->webpage, complete , всичкото браузъри променят сорса. Всички външни файлове отиват е една директория, независимо как са разположени на сървъра, и т.н, а аз искам точно копие.
С Телепорт про и подобни програми става, ама е бавно и неудобно.
| |
Тема
|
Re: Бързо запазване на страница, без промени?
[re: Pokяpп]
|
|
Автор |
Ulysses (Eyewalker) |
Публикувано | 15.11.07 06:45 |
|
най-добре става на ръка. но е тромаво ... когато е само за няколко страници - ползвам View source -> Save As. Съчетавам това с ТелепортПро. тази програмка е страхотна, но вкарва много крап. Им аи вариант с mass search and replace на Dreamaweaver да се разкарат боклуците, но си е игра.
трябва ти краулер. Мой познат е писал такова нещо и листваше всичко в папката. вероятно го и даунлоудва 1:1
Винаги има изход ...
| |
|
wget?
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
imagination (непознат) |
Публикувано | 15.11.07 09:22 |
|
Здравей, аз ползвам wget и в повечето случай работи, освен ако няма менюта (линкове) с javascript.
Незнам дали има вариант с графичен интерфейс.
Поздрави.
едит: опс изпреварили са ме :)
Редактирано от imagination на 15.11.07 09:23.
| |
|
Също така Flashgot extension-a за FF позволява дефинирането на неподдържани Download Managers, което заедно с горната информация може да ти даде удобно средство за теглене на цели сайтове.
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kpивиндeл (пазя си нервите) |
Публикувано | 15.11.07 17:27 |
|
Това е!
| |
|
непрекъснато го ползвам, ама хич не са сетиф:
включва и Spider :)
| |
|
|
|
|