|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Може ли готов сайт да се сложи на CD ?
|
|
Автор | Ross (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.11.07 19:17 |
|
Имам един сайт на една фирма и искам да го направя на нещо като рекламни CD-та за раздаване в смисъл да може целият сайт да се отваря само от диска без да е нужно човек да има интернет. Може ли някой да ми как да реализирам това нещо ?
| |
Тема
|
Re: Може ли готов сайт да се сложи на CD ?
[re: Ross]
|
|
Автор |
Volkano v.6 (де`еба) |
Публикувано | 13.11.07 09:48 |
|
Нямаш проблем да го сложиш - абсолютно никакъв. Друг е въпроса ако става въпрос за динамичен сайт (PHP, MySQL), но и за там има решение.
| |
Тема
|
[re: Volkano v.6]
|
|
Публикувано | 13.11.07 12:44 |
|
Да, става въпрос за динамичен с база данни и PHP. Намерих в интернет една програма "OutSite-In Professional", но нещо не ми върши работа при опит да импортирам SQL базата данни дава някакви грешки. Какъв е варианта да стане това което искам да направя ?
| |
|
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ulysses (Eyewalker) |
Публикувано | 14.11.07 08:46 |
|
аз съм го правил на няколко пъти. последният път беше сайт с ОГРОМНА база, писан на АСП и МССКюЛ. начина ми беше малко ахмашки - използвах TeleportPro - свалих офлайн копие на сайта локално на диска. след това правиш Ауторън който да стартира сайта в браузъра ти.
За ауторън има доста варианти. Дори има програми, които зареждат ХТМЛ и Флаш в собствен кмпилиран прозорец, предполагам използва ядрото на някой браузър.
Има много и разнообразни решения.
Винаги има изход ...
| |
|
с Delphi много лесно можеш да си спретнеш програмче на цял екран пойто да се заема от вградено IE. Ако разровиш из нета можеш да намериш и OCX контрол на Gecko... Желание само да има
Аз лично ползвам гореспоменатия сървър + собствен wrapper...
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
хе, идеята е хубава, ама да ти кажа да седне човек да рови в средата на делфи - малко повече ми идва като за такъв проект :) затова си намерих нещо, което определно приличаше на МНОГО орязано делфи и с него си свърших работата, много добре изглежда откъм функционалност
Винаги има изход ...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 08.01.08 14:08 |
|
Конкретно става въпрос че искам да направя 300 диска от тия малките "визитки" на които да сложа един сайт. Сайта е PHP с база данни и вероятно трябва да се преработи под друга форма може би.
Една фирма ми направи оферта и ми искат за преработка само на сайта 1300лв. - това не е ли много ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
HeaндepтaлeцaДжo (фанат от гУрЪтЪ) |
Публикувано | 08.01.08 14:58 |
|
В отговор на:
Сайта е PHP с база данни...
..............
и ми искат за преработка само на сайта 1300лв. - това не е ли много
Ами зависи, колко са данните в базата примерно.
То така както си го описал, те напрактика трябва да направят нов сайт - без php и данните от базата да се прехвърлят в html-a. Или пък да използват някакво приложение, което ще се стартира от цд-то и което ще е със своя мини база данни. Има варианти, но за всички трябва много работа, така че цената не е никак висока.
| |
|
ти пречи да ползваш споменатото по-горе ? Не искаш да ти ровят из базичката?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|