Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:38 03.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Може ли готов сайт да се сложи на CD ?  
АвторRoss (Нерегистриран)
Публикувано12.11.07 19:17

Имам един сайт на една фирма и искам да го направя на нещо като рекламни CD-та за раздаване в смисъл да може целият сайт да се отваря само от диска без да е нужно човек да има интернет. Може ли някой да ми как да реализирам това нещо ?

Тема Re: Може ли готов сайт да се сложи на CD ?нови [re: Ross]  
Автор Volkano v.6 (де`еба)
Публикувано13.11.07 09:48

Нямаш проблем да го сложиш - абсолютно никакъв. Друг е въпроса ако става въпрос за динамичен сайт (PHP, MySQL), но и за там има решение.

Тема Re: Може ли готов сайт да се сложи на CD ?нови [re: Volkano v.6]  
Публикувано13.11.07 12:44

Да, става въпрос за динамичен с база данни и PHP. Намерих в интернет една програма "OutSite-In Professional", но нещо не ми върши работа при опит да импортирам SQL базата данни дава някакви грешки. Какъв е варианта да стане това което искам да направя ?

Тема Може...нови [re: Ross]  
Автор KoтapakътнaШpьoдинrepМодератор (bloody furious)
Публикувано13.11.07 21:20

There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.

Автор Ulysses (Eyewalker)
Публикувано14.11.07 08:46

аз съм го правил на няколко пъти. последният път беше сайт с ОГРОМНА база, писан на АСП и МССКюЛ. начина ми беше малко ахмашки - използвах TeleportPro - свалих офлайн копие на сайта локално на диска. след това правиш Ауторън който да стартира сайта в браузъра ти.

За ауторън има доста варианти. Дори има програми, които зареждат ХТМЛ и Флаш в собствен кмпилиран прозорец, предполагам използва ядрото на някой браузър.

Има много и разнообразни решения.

Винаги има изход ...

Тема Ами примернонови [re: Ulysses]  
Публикувано14.11.07 10:10

с Delphi много лесно можеш да си спретнеш програмче на цял екран пойто да се заема от вградено IE. Ако разровиш из нета можеш да намериш и OCX контрол на Gecko... Желание само да има

Аз лично ползвам гореспоменатия сървър + собствен wrapper...

There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.

Тема Re: Ами примернонови [re: KoтapakътнaШpьoдинre]  
Автор Ulysses (Eyewalker)
Публикувано14.11.07 11:03

хе, идеята е хубава, ама да ти кажа да седне човек да рови в средата на делфи - малко повече ми идва като за такъв проект :) затова си намерих нещо, което определно приличаше на МНОГО орязано делфи и с него си свърших работата, много добре изглежда откъм функционалност

Винаги има изход ...

Публикувано08.01.08 14:08

Конкретно става въпрос че искам да направя 300 диска от тия малките "визитки" на които да сложа един сайт. Сайта е PHP с база данни и вероятно трябва да се преработи под друга форма може би.
Една фирма ми направи оферта и ми искат за преработка само на сайта 1300лв. - това не е ли много ?

Автор HeaндepтaлeцaДжo (фанат от гУрЪтЪ)
Публикувано08.01.08 14:58

В отговор на:

Сайта е PHP с база данни...
..............
и ми искат за преработка само на сайта 1300лв. - това не е ли много

Ами зависи, колко са данните в базата примерно.
То така както си го описал, те напрактика трябва да направят нов сайт - без php и данните от базата да се прехвърлят в html-a. Или пък да използват някакво приложение, което ще се стартира от цд-то и което ще е със своя мини база данни. Има варианти, но за всички трябва много работа, така че цената не е никак висока.

Тема И какво точно...нови [re: Ross]  
Публикувано09.01.08 00:17

ти пречи да ползваш споменатото по-горе

? Не искаш да ти ровят из базичката?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.