|
Тема
|
Качествен хост у нас
|
|
Автор | 3uzu (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.11.07 17:03 |
|
Здравейте, знам че раздела е за уебдизайн , но няма къде другаде да попитам и да очаквам компетентен отговор, пък и дизайна с хостването си върват ръка за ръка.
Ползвам хост на хост.бг обаче при тях може да имаш само един домейн, тоест 1 активен сайт.... аз имам повечко и търся добър хост, позволяващ да се хостват повече от 1 сайт. Иначе от хост.бг съм доволен, свързаността им е добра, но това с 1ния сайт си е пълна излагация за тях.
| |
|
са качествени, но искат малко повечко за което.
Иначе най-вероятно всички освен хост.бг позволяват add-on домейни. Примерно goto.bg дават 5 с най-малкия си акаунт.
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
За гото.бг преди време нях чел на този форум доста лоши отзиви... иначе плановете им ми изглеждат добри... дали са влезли в правия път или...
| |
|
имам там един сайтле - скоростта им за бг не е от най-добрите, но аз съм си зел не-бг сървър, та това не е критерии. Инак скоро не са падали май. Ако събереш повече отзиви обаче - най-добре...
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Goto.bg ( NS1.bg ) отдавна влязаха в правия път.
Съветче: с тия твоите няколко сайта е добре да четеш условията за ползване, лимита на CPU товаренето и прочие.
| |
|
Имам 2 домейна на Гото.бг, но са на два различни акаунта. На български сървър са и скоростта е супер. И от поддръжката съм доволен.
Аре успех
| |
|
|
|
|