Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:14 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема Дайте ми съвет как да направя динамичен сайтнови  
АвторCkaпaнa kлaвиaтypa (Нерегистриран)
Публикувано24.09.07 15:24

Ето- цялата душичка ми е на показ...
ПКак да преместя безболезнено един сайт , правен с WEB PAGE MAKER / която, както знаем, не е истинско програмиране/ на някаква платформа за динамично управление?
С две думи- човека иска да си го управлява сам- да сменя цени, да слага нови артикули, а мен ме стиска под лъжичката, защото преместя ли го от моя компютър, все едно да трябва да го правя на ново. Не разбирам нищо от РНР, нито от писане на HTML кодове- чета, но нищо не мога да направя де факто.
Идеята ми е- тъй като WEB PAGE MAKER е проглрама на копи- пейст- принцип, как да направя сайта с администраторски панел- на какво да го преместя, има ли начин?

Тема Re: Дайте ми съвет как да направя динамичен сайтнови [re: Ckaпaнa kлaвиaтypa]  
Автор AliBabach (heavy drinker)
Публикувано25.09.07 21:41

не, не става, с трици маймуни не се ловят.

Тема Re: Дайте ми съвет как да направя динамичен сайтнови [re: Ckaпaнa kлaвиaтypa]  
Автор Bълk (леко рошав)
Публикувано26.09.07 03:15

лека полека и като се научиш я виж и продукти ще изкараш.

------------

Тема Re: Дайте ми съвет как да направя динамичен сайт [re: Ckaпaнa kлaвиaтypa]  
АвторHaunter (Нерегистриран)
Публикувано26.09.07 20:28

Що първо не се поизучиш малко, пък после да се хващаш да правиш сайтове, а?
Дай му remote-access до компютъра си и така да си го ровичка, друго нямам какво да те посъветвам в конкретния случай. Съмнявам се, че и това знаеш как се прави, нека някой приятел дето е повече в час от тебе ти покаже. Айде със здраве.

АвторProfruit (Нерегистриран)
Публикувано30.09.07 10:30

WEB PAGE MAKER е най-неудачния WYSIWYG , защото по-неудачен от нея няма.Направи първи стъпки с нея.Нашари туй-унуй с учебна цел и я изхвърли завинаги.
Твоят познат загатва за интернет магазин.Един гол пхп ресурс за магазин, да си го купиш е на цена 150$.Безплатно сирене има само в капана.
Чети, учи-който се учи, той ще сполучи.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.