Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:38 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема SEO Expert neededнови  
Авторmita4eto (Нерегистриран)
Публикувано23.05.07 18:07

Привет, колеги!
Мисля си, че тук е правилно място да се позова на опита ви. Компанията, в която работя има сериозна нужда от СЕО специалист(човек, който наистина знае кое как се прави и закакво се прави): става въпрос за гугъл оптимизация на няколко изцяло динамични и далеч не малки сайтове. В момента резултатите в търсенето са много незадоволителни и е необходим човек, който за продължителен период от време да работи в тази посока. Съвсем наясно сме, че този процес струва пари и доста време... Умишлено не посочвам конкретни имена.
Надявам се, че този постинг ще бъде видян от правилните хора.
Email: dim80fis@yahoo.com

Тема Re: SEO Expert neededнови [re: mita4eto]  
Автор ford_1.8_diesel (corelDRAW)
Публикувано23.05.07 20:18

Купете си абонамент за google adWords, ще излизате на челните места в ляво, винаги на 1,2,3 място,/най-често в дясно, под "Спонсорирана връзка"/ независимо колко добре е направен сайта, и дали е оптимизиран за гугъл винаги ще излизате в първите резултати . 50лв. месечно е минимума който се плаща за реклама. Ако има и други във Вашата сфера, и те също рекламира по този начин, по-напред ще излиза този който плаща повече..както вече казах, 50лв. е минимума на месец, може и повече зависи колко сте склонни да отделяте за такава реклама.

Тема Re: SEO Expert neededнови [re: ford_1.8_diesel]  
Публикувано24.05.07 10:28

Благодаря ти за отговора, ford_1.8_diesel

.
Да, това е една от стъпките, които ще бъдат предприети със сигурност. Адуърдс, както и оптимизация на мета съдържанието е задължителното и най-основното, което ще бъде направено. Но ми се струва, че още доста усилия трябва да бъдат положени извън термините на рекламата, като именно затова пуснах и този пост - убеден съм, че има немалко хора, които знаят кое-как се прави

Тема Re: SEO Expert neededнови [re: mita4eto]  
Автор fiffy ()
Публикувано24.05.07 23:12

Аз мога да ви дам няколко основни съвета безплатно... Ако ми пратите линк към сайта ще ви посоча конктретни стъпки който да предприемте :)

Тема Re: SEO Expert needed [re: fiffy]  
Публикувано29.05.07 10:07

Благодаря, fiffy! Става дума за разработен фреймуърк, който се ползва от клиенти - в случая основно туристически агенции, предлагащи набор от хотели на сайтовете си, респективно сайта не е един, а са десетки, даже и стотици. Ето няколко примерни сайта: http://gastein.com/unterkunftssuche (тук няма мета съдържание, работим по впроса), http://salzburgerland.com (тук трябжа да се търси и тогава се появяват резултатите, за които говоря).

fiffy, ако имаш възможност, можеш да ми пишеш. Благодаря ти предварително!

Тема Да приемем, че ...нови [re: mita4eto]  
Автор ДъpвeнФилocoф (откачалник)
Публикувано31.05.07 04:39

... постинга бъде видян от правилните хора. Защо мислиш, че ще ти отговорят? На пощата в yahoo.com на нерегистрираното mita4e? М? И защо не споменаваш имена, защото правилен човек означава заблудено студентче, дето не знае кой кой е? Или истинските "SEO Expert"-и, към които сте се обърнали ще се усмихнат, като разберат, че по едни или други причини не можете да си намерите никой?

И да ми скочиш с дежурното "Като не можеш да помогнеш, трай си бе, идиот!!!" все е тая ...

Тема Re: Да приемем, че ...нови [re: ДъpвeнФилocoф]  
Публикувано01.06.07 17:38

Господин Многоуважаеми Философе,
ако разбираш клубовете като място за заяждания, вземи се позамисли поне да им дадеш съответното име, барем хората кат' тебе се събират повече там, без да се лутат и моткат търсейки поредния пост, който да изцапат с Височайшето си мнение....
А аз се замислих що така въобще тези като тебе си пълнят времето с цапане на постове.... ми еуементарно, Уотсън.... ако нещо ти липсва, па било то дори работа, 'земи се поослушай малко, ве Дървен

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.