|
Тема
|
Ако не можете да влезете в даден клуб...
|
|
Автор |
KoтapakътнaШpьoдинrep (Bloody Furious) |
Публикувано | 06.07.06 10:59 |
|
докато сте логнат, ето решение, заслуга на Блейк:
Оказва се че ако в профила си сте задали "Пълен преглед" на темите - поради некъф memory limit php-то гърми и клуба не се отваря (неясно е какво е общото между разглеждането на клуба и разглеждането на отделна тема, но щом му свършва паметта, според мен селектват и сички мнения по всички теми ей така между другото или нещо също толкова обемисто).
Ако зададете "Кратък преглед" в профила - всичко е наред.
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
А защо клубовете, в които преди можеше да се пише нерегистриран сега просто пускат мнението ти в кошчето? Съобщават ти, че мнението ти е прието, но просто не го публикуват.
Когато желанието ти е неизпълнимо промени реалността... или желанието си.
| |
|
"От:
Получена: 17.10.06 14:44
Добре дошли в нашите клубове! Моля редактирайте вашия профил за да се възползвате от пълните възможности на системата."
това как става?
явно на някой от администраторите го е сърбяло нещо и е тръкнал без да иска?
| |
Тема
|
Re: за влизане не знам, но...
[re: ghs]
|
|
Автор |
Volkanov.5 (непознат
) |
Публикувано | 17.10.06 15:05 |
|
Дам, аз пък установих че за пореден втори път броят ми мнения (не че е голяма драма, ма се пак) се е нулирал - са излиза че кажи речи съм топъл, топъл нов Член....
| |
Тема
|
Re: за влизане не знам, но...
[re: Volkanov.5]
|
|
Автор |
ghs (непознат
) |
Публикувано | 17.10.06 15:14 |
|
май не сме единствените
и май не е работа на някой от админите, ами просто няма място за повече информация в базата данни и таркат от време на време по нещо...
добре дошли на всички отново
| |
|
у наше село.
| |
|
каде изчезна м-то?
| |
|
писна му да ми седи на главата.
| |
|