Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:10 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема goto.bg поддръжка?!нови  
АвторSlavei (Нерегистриран)
Публикувано27.08.06 14:23

Здравейте
goto.bg имат ли поддръжка в събота и неделя?
Звъня от снощи и никой не ми отговаря нито на телефона, нито на пуснатото съобщение през уеб сайта им. Аз ли съм карък или нямат поддръжка в почивните дни?

Поздрави

Тема Re: goto.bg поддръжка?!нови [re: Slavei]  
АвторЦMC-aджия (Нерегистриран)
Публикувано27.08.06 22:33

Ми ако админа Влади е някъде пак "Извън София" по кучки, няма кой да те съпортне друг

АвторDani (Нерегистриран)
Публикувано28.08.06 00:08

И при мен се е случвало многократно ще ги сменям а и един форум ми загубиха а имали бекъп фирми бол !

Авторgoto somewhere else (Нерегистриран)
Публикувано31.08.06 01:29

имат ли поддръжка в събота и неделя?
LOL

Въпроса някак си внушава че от понеделник до петък имат поддръжка, и се пита само дали има такава и в събота и неделя. Правилния въпрос е има ли изобщо поддръжка, а отговора е че поне аз не съм забелязал да има такава през краткото време (около 5 месеца) за което ги изтърпях.

За тия 5 месеца, около 20 дена сайта беше напълно недостъпен. През половината от останалото време се отваряше адски бавно, или изобщо работеше що годе нормално в около 40% от случаите

Аз ли съм карък или ..

Няма или, ти си карък, както и всеки от клиентите им.
гото.бг отдавна е нарицателно за ламерщина и ниско (най-меко казано) качество, дори се учудвам че все още съществуват.
Бягай !!

Автор BлaдиcлaвГeoprиeв (непознат )
Публикувано07.10.06 16:48

Здравейте на всички,

Goto.bg има поддръжка в събота през целия ден до 2 часа през нощта. Можете да се обаждате на нашия телефон (02 951 6776), за да разберете това.

Относно лошите мнения - това са стари кахъри на Гото.БГ, които винаги съм приемал, но не мога да приема тези думи за днешното положение на фирмата. Собствениците на фирмата вече са други и качеството на услугата е на изключително ниво. Наети са хора, които в момента свикват с начина на работата във фирмата и до 2 месеца Гото.бг ще има денонощна поддръжка по телефон, е-мейл и live chat.

Вземете си хостинг от нас и преценете. Ще Ви върна парите лично ако сте недоволен от услугата - нещо, в което дълбоко се съмнявам.

Поздрави,
Владислав Георгиев
Гото.БГ ЕООД

Тема Re: goto.bg поддръжка?!нови [re: BлaдиcлaвГeoprиeв]  
Автор ghs (познат)
Публикувано07.10.06 22:55

тия дни очаквай едно обаждане към 4 сутринта. надявам се, че ще ти се бъбри тогава?!?!?

при нови собственици не означава, че качеството ще е по-добро

хората като казват, че нещо куца и не върви както трябва това не означава, че проблема и във помощният отдел, и това да ти е най-малкият проблем. клиентите щом званят там означава, че проблема е другаде.

на кого му пука, ако може така да се изразя, че до 2 месеца ще има 24 часа помощ? щом сега не моеш да ми отговоиш, къф да го .... аз 2 месеца? и представи си, че след 2 месеца тез новите все още не схващат от нищо!

в кое се съмняваш? че ще ми върнеш парите или ще съм недоволен от услугата?
аз лично бъх се съмнявам в двете, тъй като мнооооого рядко се стига до връщане на пари и постоянно се стига до оплаквания от каквито и да е било услуги.

Поздрави,
ghs
clubs.dir.bg/postlist.php?Board=html

Автор Microsoft (член)
Публикувано09.10.06 19:07

беж краченца да бягаме, както се казва в популярната народна приказка.

Аз бях 'клиент' на гото.бг преди около година, година и нещо - за което съжалявам интензивно и до сега. Изтърпях ги около 2 месеца, през половината от това време сайта ми беше напълно недостъпен - после просто го преместих. Тогава, за съпорт изобщо не можеше да става и дума (писал съм сигурно 50 мейла, 0[нула] отговори). Сега пича казва че се били променили, може и да е така - но съвета ми е първо да го проверите.

Ако аз бях на мястото на гото.бг, отдавна да съм си сменил името - това име е натоварено с много негативи, и е нещо като нарицателно за ужасно качество.

Тема Re: goto.bg поддръжка?! [re: Microsoft]  
АвторCMSadjiq (Нерегистриран)
Публикувано09.10.06 21:09

http://webreality.org/content/view/16/31/
начи има ли чалъм да разбера тва колко често е онлайн и колко често е оффлайн?
според вас цените не са ли малко деезнам??

ония мониторинг простотии на хостинга как се тестват?
трябва ли да си зема хостинг, че да му инсталирам някакво нещо вътре в акаунта си и тогава да следя ъптайма?

тия шитз са по темата че БГ хостнга е абсолутни боклуци като почнеш гото хост топхост и сички подред..
има едни фКолор, казват че са големи гъзари, ама там не е за маоита заплата

за Хостингмотор случайте дето присвояват домейни е ясно вече..

та има ли начин да се направи някакъв тест на тва?
имаше там линуксджиите разправяха,... как му беше името да го блиипна
дето сканирали портове и сякакви такива неща. Някой ако зацепва изобщо за кво дрънкам може ако му се занимава да види щото съм отчаян.
Минал съм през Гото, Хост.бг, Булгариахост, Топхост и Меджикхост

и съм до кривия хуй

АвторCтaн (Нерегистриран)
Публикувано11.10.06 21:17

>Goto.bg има поддръжка в събота през целия ден до 2 часа през нощта.

От сайта на гото.бг:
24/7 поддръжка Да Да Да Да

Баси аз ли не мога да смятам - 24/7, пък само до 2 часа през нощта.. ?!? Ми то значи може да е примерно 18/7.. или по-малко знам ли :)

Автор BlueMorningBlueDay (Дивомер)
Публикувано12.10.06 17:04

Майко мила, ако това е Bлaдиcлaв Гeoprиeв от МВТ просто представям си каква ще е новата поддръжка......

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.