Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:28 26.12.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Коментари относно сайтнови  
Авторlnside (Нерегистриран)
Публикувано03.10.06 11:42

(ей, като каже, че няма да ме логне и няма и няма)

Та ... поработих тези дни по едно малко проектче

... Има доста неща да дооправят, но докато чакам клента да ми прати инфото реших да го постна в клуба за евентуален коментар.

Благодаря ви предварително!

Лека и успешна седмица ...

Тема от всичко по малконови [re: lnside]  
Автор ghs (познат)
Публикувано03.10.06 13:57

менюто долу не си струва. повтаря се с това отгоре. би било добре ако там оставиш само © името на фирмата година а не c.2006.Galvanizpt.com, карта на сайта, и обратна връзка.

също така, мисля, че ще е хубаво ако с и в дадена категория да става съответното меню в оранжаво. верно тогава, ще има спор с "НАЧАЛО", че ще станат две оранжави...

galvanizpt.com от ляво не мисля, че му е мястото там

връзките номенклатура, още за фирмата,... ако са бели ще е по карсиво
също за тях: ако като натиснеш някоя от тях и се отива в съответната категория, то забрани това да става ако се натисне заглавието (Какво предлагаме?) или обратното. ако е обратното няма да има нужда от линк

в контакти:
Website е излишно

в дясно, там където е заглавието : ОБРАТНА ВРЪЗКА, ГАЛЕРИЯ, СЕРТИФИКАТИ... на всяка страница на са различ места

искам да кажа, че има малко разминавания в позицията на текста и линията под него

zoom[+] ???? в българската версия

: - двете точки мисля, че се слагат веднага след думата

пак за менюто долу. ако остава, то направи го да е еднакво с това на английската версия

Тема Re: от всичко по малконови [re: ghs]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано03.10.06 18:36

абе от менюто долу има смисъл... най-вече заради това, че менюто горе е картинки. Отделно, че при 1024/768 се скролира вертикално и е досадно да ходиш нагоре-надолу само за да разцъкаш бързо сайта.

Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.

Тема Re: от всичко по малконови [re: Hell]  
Автор ghs (познат)
Публикувано03.10.06 19:03

аз съм с 800 и не ми е неприятно, и предпочитам едно меню отколкото да ми се бъркат две или три както при някои страници.

Тема Re: от всичко по малконови [re: ghs]  
Публикувано03.10.06 22:21

От гледна точка на юзер френдли "стандартите" ако основаната навигация е изцяло реализирана с графични бутони е препоръчително да бъде дублирана и с тектови линкове в дъното на документа и то почти 1:1 . Разбира се спазването на тази препоръка е индивидуално решение на автора/рите на страницата. Също така зависи и каква ще бъде аудиторията.

За останалите препоръки искрено ти благодаря. Сега виждам, че съм претупал някой неща, ама то и за това съм го пуснал сайта за критика в клуба. No pain, no gain..

Тема добре де добре де добре де....нови [re: lnside]  
Автор myCMS (непознат)
Публикувано04.10.06 13:34

до тук малко с профисионалистите и техните профисионално назубкани съвети..
аз съм тъп и си брауза и шефовете ми са казали да търся шитс с няква тематика като на тоя сайт, квато и да е тя всъщност.
и намирам го/наспамват ме един ден
първото нещо което ми прави впечатление наиш ли кое е

зпт ад стралджа
zpt jsc straldja

както е в хедъра прилича на някаква цяла дума, която обаче са и паднали из вътре две буквички и резултата е че се вижда нещо от рода на
фах хб фдх хбхдбфк с фсдфеуъв

После почвам да се кукоря насам натам из индекса за да видя няква подсказка и виждам тва с малкки букви
ЗПТ АД гр. Стралджа
и чак тогава осъзнавам че тия изпаднали букви от думата всъщност са някви съкращения имена и прочие ама написани с малки букви с кофти шрифт за гъзария

после пак на хедъра има някви три думи дето едвам се виждат пак заради едната гъзария и даже имат пак някви прозрачни бекграудни шитз
якоо гъзария.. Сега аз юзъра се сещам че съм виждал такива менюта дет тряя да си изследовател да ги видиш. И като си сложиш мишока се виждат по-яко (пак за едната гъзария)
цъкам цъкам мърдам мишока ама нищо не става

(добре че лапетата са надули светлото на монитора че да видя тези страннонеработещи бутони в горе )

продължавам да цъкам...мамка му
искам си профилните тръби и предпазните огради

ъмм някви телефони на търговски отдел и някви странни неща дето много не разбирам.. пак шефовете трябва да врънкам :(
ще ме уволнят вече
искам един нормален телефон да звънна да питам някои що не мога да цъкна предпазните огради и тръбите от горните бутони...

няма... е нищо.. затварям го тоя сайт и ще се правя че не съм го намирал
хохохо
ще ми се размине....

аре говорете си за юзър френдли и се наслаждавайте на наизустените си бози

Човек има две сетива - глухота и слепота

Тема Re: добре де добре де добре де....нови [re: myCMS]  
Автор ghs (познат)
Публикувано04.10.06 13:49

и престани да ръсиш простотии

това горе няма да можеш да го схванеш нито прочетеш, но виж

Тема Re: добре де добре де добре де....нови [re: ghs]  
Автор myCMS (непознат)
Публикувано04.10.06 13:51

Бате умен пич гсч
на мене акъла си не ми давай
не ми трябва просто
няма да си бърша задника с него
задника си го мия с канче с вода

а на ония дето шефовете им казали да тъурсят някви неща и да цъкат
тия тоалетни хартии на тях им ги давай

нали ти казах за АддБлок-а, а?

Човек има две сетива - глухота и слепота

Тема Re: добре де добре де добре де.... [re: myCMS]  
Автор ghs (познат)
Публикувано04.10.06 13:57

аз да ти помогна искам, а ти за раздаване на акъл ми говориш. спирам до тук, че пак се **** клуба. вземи полей малко с канчето и да го измиеш.

Тема Re: Коментари относно сайтнови [re: lnside]  
Публикувано04.10.06 20:51

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.