|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Коментари относно сайт
|
|
| Автор | lnside (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.10.06 11:42 |
|
|
(ей, като каже, че няма да ме логне и няма и няма)
Та ... поработих тези дни по едно малко проектче ... Има доста неща да дооправят, но докато чакам клента да ми прати инфото реших да го постна в клуба за евентуален коментар.
Благодаря ви предварително!
Лека и успешна седмица ...
| |
|
Тема
|
от всичко по малко
[re: lnside]
|
|
| Автор |
ghs (познат) |
| Публикувано | 03.10.06 13:57 |
|
|
менюто долу не си струва. повтаря се с това отгоре. би било добре ако там оставиш само © името на фирмата година а не c.2006.Galvanizpt.com, карта на сайта, и обратна връзка.
също така, мисля, че ще е хубаво ако с и в дадена категория да става съответното меню в оранжаво. верно тогава, ще има спор с "НАЧАЛО", че ще станат две оранжави...
galvanizpt.com от ляво не мисля, че му е мястото там
връзките номенклатура, още за фирмата,... ако са бели ще е по карсиво
също за тях: ако като натиснеш някоя от тях и се отива в съответната категория, то забрани това да става ако се натисне заглавието (Какво предлагаме?) или обратното. ако е обратното няма да има нужда от линк
в контакти:
Website е излишно
в дясно, там където е заглавието : ОБРАТНА ВРЪЗКА, ГАЛЕРИЯ, СЕРТИФИКАТИ... на всяка страница на са различ места искам да кажа, че има малко разминавания в позицията на текста и линията под него
zoom[+] ???? в българската версия
: - двете точки мисля, че се слагат веднага след думата
пак за менюто долу. ако остава, то направи го да е еднакво с това на английската версия
| |
|
Тема
|
Re: от всичко по малко
[re: ghs]
|
|
| Автор |
Hell (слънце с носле) |
| Публикувано | 03.10.06 18:36 |
|
|
абе от менюто долу има смисъл... най-вече заради това, че менюто горе е картинки. Отделно, че при 1024/768 се скролира вертикално и е досадно да ходиш нагоре-надолу само за да разцъкаш бързо сайта.
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.
| |
|
Тема
|
[re: Hell]
|
|
| Автор |
ghs (познат) |
| Публикувано | 03.10.06 19:03 |
|
|
аз съм с 800 и не ми е неприятно, и предпочитам едно меню отколкото да ми се бъркат две или три както при някои страници.
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 03.10.06 22:21 |
|
|
От гледна точка на юзер френдли "стандартите" ако основаната навигация е изцяло реализирана с графични бутони е препоръчително да бъде дублирана и с тектови линкове в дъното на документа и то почти 1:1 . Разбира се спазването на тази препоръка е индивидуално решение на автора/рите на страницата. Също така зависи и каква ще бъде аудиторията.
За останалите препоръки искрено ти благодаря. Сега виждам, че съм претупал някой неща, ама то и за това съм го пуснал сайта за критика в клуба. No pain, no gain..
| |
|
Тема
|
добре де добре де добре де....
|
|
| Автор |
myCMS (непознат) |
| Публикувано | 04.10.06 13:34 |
|
|
до тук малко с профисионалистите и техните профисионално назубкани съвети..
аз съм тъп и си брауза и шефовете ми са казали да търся шитс с няква тематика като на тоя сайт, квато и да е тя всъщност.
и намирам го/наспамват ме един ден
първото нещо което ми прави впечатление наиш ли кое е
зпт ад стралджа
zpt jsc straldja
както е в хедъра прилича на някаква цяла дума, която обаче са и паднали из вътре две буквички и резултата е че се вижда нещо от рода на
фах хб фдх хбхдбфк с фсдфеуъв
После почвам да се кукоря насам натам из индекса за да видя няква подсказка и виждам тва с малкки букви
ЗПТ АД гр. Стралджа
и чак тогава осъзнавам че тия изпаднали букви от думата всъщност са някви съкращения имена и прочие ама написани с малки букви с кофти шрифт за гъзария
после пак на хедъра има някви три думи дето едвам се виждат пак заради едната гъзария и даже имат пак някви прозрачни бекграудни шитз
якоо гъзария.. Сега аз юзъра се сещам че съм виждал такива менюта дет тряя да си изследовател да ги видиш. И като си сложиш мишока се виждат по-яко (пак за едната гъзария)
цъкам цъкам мърдам мишока ама нищо не става
(добре че лапетата са надули светлото на монитора че да видя тези страннонеработещи бутони в горе )
продължавам да цъкам...мамка му
искам си профилните тръби и предпазните огради
ъмм някви телефони на търговски отдел и някви странни неща дето много не разбирам.. пак шефовете трябва да врънкам :(
ще ме уволнят вече
искам един нормален телефон да звънна да питам някои що не мога да цъкна предпазните огради и тръбите от горните бутони...
няма... е нищо.. затварям го тоя сайт и ще се правя че не съм го намирал
хохохо
ще ми се размине....
аре говорете си за юзър френдли и се наслаждавайте на наизустените си бози
Човек има две сетива - глухота и слепота
| |
|
Тема
|
Re: добре де добре де добре де....
[re: myCMS]
|
|
| Автор |
ghs (познат) |
| Публикувано | 04.10.06 13:49 |
|
|
и престани да ръсиш простотии
това горе няма да можеш да го схванеш нито прочетеш, но виж
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
myCMS (непознат) |
| Публикувано | 04.10.06 13:51 |
|
|
Бате умен пич гсч
на мене акъла си не ми давай
не ми трябва просто
няма да си бърша задника с него
задника си го мия с канче с вода
а на ония дето шефовете им казали да тъурсят някви неща и да цъкат
тия тоалетни хартии на тях им ги давай
нали ти казах за АддБлок-а, а?
Човек има две сетива - глухота и слепота
| |
|
Тема
|
[re: myCMS]
|
|
| Автор |
ghs (познат) |
| Публикувано | 04.10.06 13:57 |
|
|
аз да ти помогна искам, а ти за раздаване на акъл ми говориш. спирам до тук, че пак се **** клуба. вземи полей малко с канчето и да го измиеш.
| |
|
Тема
|
Re: Коментари относно сайт
|
|
| Публикувано | 04.10.06 20:51 |
|
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|