Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:39 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема Тенденции в уеб-дизайнанови  
Автор Mixy (@#$%^)
Публикувано24.07.06 10:56

Първо да уточня: не искам да пораждам флейм.

Просто искам мнение от хората, които разбират от това, какви са модерните тенденции в съвременния дизайн. Трябва да променям страница на търговска фирма, която не е пипана сериозно повече от 4-5 години и ми се ще да знам на какво да наблегна - дали на интерфейс и ползваемост, дали на информация и картинки и т.н.

Дайте примери за сайтове, които харесвате по някаква причина и смятате, че са пипнати както трябва за момента.

P.S. Тъпото е, че и аз самия не знам какво искам, но е крайно време да се ориентирам.

Mixy

Тема Re: Тенденции в уеб-дизайнанови [re: Mixy]  
Автор ghs (познат)
Публикувано24.07.06 11:27

не си споменал за коя точно страница става дума, за какво е предназначена и за какъв кръг от хора, но тез неща ще трябва да ги наблегнеш: "...дали на интерфейс и ползваемост, дали на информация и картинки ..."

Тема Re: Тенденции в уеб-дизайна [re: ghs]  
Автор Mixy (@#$%^)
Публикувано25.07.06 10:23

Умишлено пропуснах страницата. Става дума за медицинска техника. Няколко вида продукти с по няколко серии и модели в тях. Просто не мога да намеря точния баланс между "семпло" и "претрупано" в различните елементи от разните сайтове, затова, ако нещо в нета просто ти е харесало, дай линк да го видя и аз.

10х!

Mixy

Автор BPAHA (Свобода)
Публикувано25.07.06 11:28

Ами ако е медицинска техника, в такъв случай аз си мисля следното.
Понеже за медицинската техника не е нужно лайняни светещи флашчета и боклуци по сайта, наблегни на фунционалността, лекотата и информацията
лесното и бързото и виждане.
Каренца с инфо-блокчета, нещо там измисли.
Понеже хората, които се интересуват от медицинска техника, биха се впечатлили повече от самата техника, която се представя и начина и на представяне.
Демек трябва ти техниката да е тачена от хората в тази сфера, и добре написани стилни текстчета с подробности и дъра - бъра

Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.

Автор ghs (познат)
Публикувано25.07.06 11:50

семпло, красиво

http://www.medical.philips.com/main/
http://www.medical.siemens.com/
http://www.gehealthcare.com/usen/index.html

Тема Re: Тенденции в уеб-дизайнанови [re: ghs]  
Автор Mixy (@#$%^)
Публикувано01.08.06 11:00

10x за линковете, ще ги имам в предвид.

Mixy

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.