Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема качане на темплейт  
Авторmisal (Нерегистриран)
Публикувано17.05.06 12:53

Здр.,
Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете.
Намерих си хубав темплейт и си го свалих.Има си регистриран домеин .Качих го но не става.Качих индекса, качих фаиловете но пак не става, а на местата на снимките ми дава -х-в смисъл, че все едно ги няма фаиловете а те са си качени.
какъв ли е проблема и къде греша ?

Тема Re: качане на темплейтнови [re: misal]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано17.05.06 15:17

1. Провери си пътищата.
Хвърли поглед на сорса и виж в каква директория би трябвало да са картинките.

2. Провери си имената на файловете. Големи/малки букви имат значение в 90% от случаите (т.е. linux хостинг).

По принцип "темплейт" не е равно на "готов сайт"... в повечето случаи се налага да се пипне нещичко. Дай линк, ако искаш повече инфо... така наизуст не става.

Тема Re: качане на темплейтнови [re: Hell]  
АвторKKK (Нерегистриран)
Публикувано17.05.06 15:55

ако имаш, позлвай дрийм уивър за проверяване на връзките (това е едно то макото неща, за които съм го позлвал преди), дава ти всички счупени връзки в сайта плюс възможност да си бразунеш до линка и да поправиш каквотот там трябва...

Тема Re: качане на темплейтнови [re: misal]  
Авторsamouk (Нерегистриран)
Публикувано22.05.06 15:20

Я някой от по-опитните да написе с 2, 3 изре4ения как става точно туи несщо, щото аз го качих, ама не стана нищо пак казват чи било лесно с темплейт, ама аз не мисля.
аиде спец компютерджии казвайте !

Тема Re: качане на темплейтнови [re: samouk]  
Автор pif_a ()
Публикувано22.05.06 16:36

дай линк да погледнем

|

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.