|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Плащане през интернет
|
|
Автор |
brayan ((Браян)) |
Публикувано | 15.03.06 11:30 |
|
Някой да е ползвал услугите на
Дайте мнение, виждам че всичко е максимално опростено без глупости, лесно мога да добавя плащане през сайт....
Споделете мнение да ли са добри.
| |
Тема
|
Re: Плащане през интернет
[re: brayan]
|
|
Автор |
monipro (ооо!!!) |
Публикувано | 16.03.06 10:00 |
|
мисля,че са коректни, никога не съм работил реално с тях, но са тежки за използване. ако искаш клиент да ти плати с тях - за него е сложно-трябва да им праща копия от кредитни карти и изобщо да доказва,че той наистина е той:)
най-добре е Paypal
| |
Тема
|
[re: monipro]
|
|
Автор | Blake (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.06 10:28 |
|
то добре ПейПал, ма първо требе да започнат да работят с България...
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор |
monipro (ооо!!!) |
Публикувано | 16.03.06 10:38 |
|
има и други начини. аз как имам? намирам се в БГ и не съм правил нищо нелегално!
| |
Тема
|
|
|
Автор | mad (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.06 13:20 |
|
в ikobo.com е доста по опростено и лесно.
| |
|
кредитна карта издадена в чужбина... Не си получаваш парите тук също така 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
Тема
|
|
|
Автор | : (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.06 20:53 |
|
regsoft.com
Работя с тях и пращат чекове, никога не съм събирал толкова пари, та да видя как правят електронните транфери, но има и такава опция...
| |
|
Не,нямам кредитна карта,издадена в чужбина. Всъщност едно време имах, но понеже съм много умен, я закрих.
Просто ползвам пейпал, открит на името на моя приятелка там. Тя прехвърля парите в банковата си сметка, а аз с физическата АТМ карта оттук ги тегля. Това е схемата. Признавам, че още не ми е пратила картата и не мога да гарантирам,че всичко ще е ок. след 2 седмици трабва да е в мен и ще докладвам тук,ако има интерес.
| |
Тема
|
Re: Имаш...
[re: monipro]
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 19.03.06 11:14 |
|
но картата е тамошна нали? може да имаш проблеми при тегленето, тъй като аз като си бях в българия миналата зима не ми позволиха да тегля пари от машината. непомня какво ми изписа на екрана, но ми отхвърли и двете карти.
| |
Тема
|
[re: :]
|
|
Автор |
USD () |
Публикувано | 19.03.06 14:59 |
|
Внимавайте, ако ползвате ПейПал и сте в България (или която и да е друга страна, с която не работят), защото често извършват засичане по АйПи от къде точно се логваш и може да блокират акаунта.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|