Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:56 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Плащане през интернетнови  
Автор brayan ((Браян))
Публикувано15.03.06 11:30

Някой да е ползвал услугите на

Дайте мнение, виждам че всичко е максимално опростено без глупости, лесно мога да добавя плащане през сайт....

Споделете мнение да ли са добри.

Тема Re: Плащане през интернетнови [re: brayan]  
Автор monipro (ооо!!!)
Публикувано16.03.06 10:00

мисля,че са коректни, никога не съм работил реално с тях, но са тежки за използване. ако искаш клиент да ти плати с тях - за него е сложно-трябва да им праща копия от кредитни карти и изобщо да доказва,че той наистина е той:)
най-добре е Paypal

Тема Re: Плащане през интернетнови [re: monipro]  
АвторBlake (Нерегистриран)
Публикувано16.03.06 10:28

то добре ПейПал, ма първо требе да започнат да работят с България...

Тема Re: Плащане през интернетнови [re: Blake]  
Автор monipro (ооо!!!)
Публикувано16.03.06 10:38

има и други начини. аз как имам? намирам се в БГ и не съм правил нищо нелегално!

Авторmad (Нерегистриран)
Публикувано16.03.06 13:20

в ikobo.com е доста по опростено и лесно.

Тема Имаш...нови [re: monipro]  
Автор Koтapakът нa ШpьoдинrepМодератор (Bloody Furious)
Публикувано16.03.06 13:27

кредитна карта издадена в чужбина... Не си получаваш парите тук също така

There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.

Автор: (Нерегистриран)
Публикувано16.03.06 20:53

regsoft.com
Работя с тях и пращат чекове, никога не съм събирал толкова пари, та да видя как правят електронните транфери, но има и такава опция...

Тема Re: Имаш...нови [re: Koтapakът нa Шpьoдин]  
Автор monipro (ооо!!!)
Публикувано19.03.06 10:48

Не,нямам кредитна карта,издадена в чужбина. Всъщност едно време имах, но понеже съм много умен, я закрих.
Просто ползвам пейпал, открит на името на моя приятелка там. Тя прехвърля парите в банковата си сметка, а аз с физическата АТМ карта оттук ги тегля. Това е схемата. Признавам, че още не ми е пратила картата и не мога да гарантирам,че всичко ще е ок. след 2 седмици трабва да е в мен и ще докладвам тук,ако има интерес.

Тема Re: Имаш...нови [re: monipro]  
Автор ghs (познат)
Публикувано19.03.06 11:14

но картата е тамошна нали? може да имаш проблеми при тегленето, тъй като аз като си бях в българия миналата зима не ми позволиха да тегля пари от машината. непомня какво ми изписа на екрана, но ми отхвърли и двете карти.

Тема Re: Плащане през интернетнови [re: :]  
Автор USD ()
Публикувано19.03.06 14:59

Внимавайте, ако ползвате ПейПал и сте в България (или която и да е друга страна, с която не работят), защото често извършват засичане по АйПи от къде точно се логваш и може да блокират акаунта.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.