|
Тема
|
Моля помогнете с Java Script меню
|
|
Автор |
newage (идещ) |
Публикувано | 06.01.06 20:54 |
|
Ще полудея
3 дена се мъча едно просто меню да направя и не става. Клиента има много специфично изискване менюто да излиза не в drop-down а на два реда при това втория ред във фиксирана позиция.
Ето как трябва да изглежда
Като дадеш върху "Продукти" или "Услуги" се появява подменю, което да е с фиксирана позиция отдолу.
Пробвах всякакви готови менюта със CSS, със DHTML, това, което виждате е най-близкият вариант, но е тежък, работи с някакъв специален редактор, за менюта, който е демо и зарежда 100 .js файла за 2 реда меню.
Затова направих ето това
Съвсем просто е и ще ми свърши работа но не мога да накарам долният ред да се прибира само когато курсора излезе извън полето.
Помагайте, проекта спешно трябва да се завърши   
| |
Тема
|
Re: Моля помогнете с Java Script меню
[re: newage]
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 06.01.06 22:01 |
|
Съвсем просто е и ще ми свърши работа но не мога да накарам долният ред да се прибира само когато курсора излезе извън полето - ми то така и си става. като махнеш мишока от връзката долу и то се скрива
| |
Тема
|
[re: newage]
|
|
Автор |
fiffy () |
Публикувано | 06.01.06 23:04 |
|
Виж това:
http://atlanticsportscar.com/
малко е на-две-на-три направено (преди около 2 годинки го мъдрих), ама работи идеално :) и е всичко на всико няколко реда :)
| |
Тема
|
[re: fiffy]
|
|
Автор | Veselin (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.06 09:25 |
|
Ще ми разрешиш ли и аз да използвам такова меню?
| |
Тема
|
[re: Veselin]
|
|
Автор |
fiffy () |
Публикувано | 17.03.06 15:42 |
|
Ако искаш да използваш менюто от този сайт, можеш спокойно да си копираш кода и да си го нагодиш за твоите нужди :)
| |
Тема
|
[re: fiffy]
|
|
Автор | Veselin (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.03.06 08:34 |
|
Thank you!
| |