Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:29 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Mненията за сайт ???нови  
Авторmarty (Нерегистриран)
Публикувано01.03.06 20:13

Може ли да си кажете мненията за сайта
Бъдете критични, не се стеснявайте

Enough is enough.

Редактирано от Koтapakът нa Шpьoдинrep на 07.03.06 18:58.

Тема ми щом разрешаваш...нови [re: marty]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано01.03.06 20:58

ще критикуваме :))

1. Белият фон на часовника в ляво и на надписа "Последни проекти" малко като дефект ми стои... ако е нарочен ефект, имай го предвид - все едно си взел някаква картинка и си я льопнал директно.

2. На картинката на проектчето - ScanTool-bg - една тънка рамчица, почти незабележима? Ама тогава ще трябва да го центираш, не така залепено в ляво...

3. Остави малко въздух между логата долу. Много набутани едно в друго ми се чинят...

Редактирано от Hell на 01.03.06 21:00.

Тема така:нови [re: marty]  
Автор ghs (познат)
Публикувано01.03.06 23:09

първо нещо извън темата! к'во общо има фирма занимаваща се с ВиК, отоплителни и други услуги с уеб дизайн?

и сега по темата:

1. flash-а горе трябваше да си го направите вие, а не да се ползва готово. също така какво общо има с другата картинка от страни, а и тя с останалата част горе а и с цялата страница?
2. тоз пича в дясно и екрана на компютъра долу излизат при първо търсене в ГГЛ с думата "web design"!!! Не можахте ли да намерите нещо по-назаде, от последните страници, че да не .... че да не ви се смеят хората след като се напише това мнение? - пича излиза на страница 5 а другото на парва и то първата картинка
3. За къФ е тоя часовник там долу? и картинката за класация в БГтоп? а и брояча? а и всички тез лога и онази кръгла картинка?
4. "Успехът на Вашия Интернет проект зависи не от красивия дизайн или сложното програмиране, дори не от количеството пари, похарчени за реклама. Успехът на Вашия сайт се определя от подробното и последователно изпълнение на необходим комплекс от задачи:

* Маркетингови проучвания, анализ и консултиране
* Проектиране
* Разработване на проекта
* Работа с текстовете
* Обучение за работа със системата за управление на сайта
* Техническа поддръжка
* Популяризиране на проекта в рамките на бюджета
* Бюджетна реклама
* Поддръжка на проекта"

- от дизайна зависи и то доста и за това се нарича "уеб дизайн" а и не само в уеб.
- сложното програмиране - и от него може да се каже, че зависи, но тъй като крайният потребител не вижда кодът а само това което му се покаже, ако мога така да го нарека.
- Маркетингови проучвания, анализ и консултиране и работа с текстове - с това какво се иска да се каже?
- техническа поддръжка и поддръжка по проекта - т'ва звучи глупаво!! занчи ако не искам техническа поддръжка а само да ми поддържате обновяването на страницата, то при възникнал проблем вие Ша си бачкате с кьоравия код и хич няма да ви пука, че се ебава с страницата?
- Популяризиране на проекта в рамките на бюджета и Бюджетна реклама - т'ва също! ако си поръчам сайт за 350 лв (както е онзи там на офертата) каква част от парите ще са за рекламата му в Интернет? и какво ще рече другото

4. за къФ Х** са тез реклами на страници за запознанства в страницата за контакти? вярно има малко взаимотношение, но....
5. "За създаването на качествен проект е необходимо изпълнението на комплекс от задачи. Опитът ни показва, че именно недооценяването на редица етапи е основна причина за неуспеха на много проекти. Работейки над Вашия проект, ние извършваме всички необходими стъпки за неговия успех !" - Опитър ви показва, че допитвайки се до форуми за това какво другите мислят за страницата и услугите ви, си нямата представа от това и най-добре е да се продължи с ВиК услугите и да се забрави за уеб!
6. Elkom Express Ltd. != Elkom Design Ltd
7. тоз форум е за "От нищо нещо, направи си сам в лесни стъпки" , а?
8. Проекта е много познат!!! уж АСП и .НЕТ а то чист ПХП и ОСкомерс. с него пак малко се обърква човек!!! ВиК, уеб дизайн и сега видео клуб? последно какво прави фирмата? а и отделно текстът под офертата "Страхотна е възможността за визуализиране на таксата (включваща цената, доставката и др.) в удобен и красив уеб интерфейс." - като, че ли сега откривате огъня!!! а и "интерфейса" на ОСкомерс е един от най-грозните
9. за къФ са иконите на В3.орг за валиден ХНТМЛ и КСС като дори не е валиден ХТМЛ 4?
10. Като за последно - знаех си аз, че съм чел преди този текст

"Фирменото присъствие в Интернет вече не е въпрос на мода, а на необходимост. Чрез него, освен просто представяне, напомнящо на визитна картичка, се постигат различни задачи - оптимизира се връзката с клиенти и бизнес парнтьори, продават се стоки и услуги. Ние предлагаме не просто изграждане на Уебсайт. Ние затваряме цикъла цялостни Уеб решения – от проучване и консултации, през дизайн и разработка, до поддръжка, хостване и реклама." - ТАКА, ЧЕ ЩЕ ПОМОЛЯ ДИМОДИ И АКО ИМА НЯКОЙ РАБОТЕЩ В АБС ДЙЗАНИ И КОМ. ДА ВИ ПОУШЛЯПАТ ПО ДУПЕТАТА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СЛУЖИ НАЙСТИНА ЗНАКА ЗА © 2006 Elkom Design Ltd. Всички права запазен ЗАПАЗЕНИ ПРАВА НАЙСТИНА

Тема Re: и ощенови [re: ghs]  
Автор ghs (познат)
Публикувано01.03.06 23:21

http://ewwws.com/webdesign/webdesign.php

че и другите картинки и те били пак от ГГЛ при същото търсене

Тема Re: така:нови [re: ghs]  
Автор dimodi (bike rider)
Публикувано01.03.06 23:36

Жоро, благодаря ти за сигнала.

marty, махайте текста, взет от сайта на СмакМедия, пък и не е зле да свалите тая пародия на сайт въобще!

Тема Re: Mненията за сайт ???нови [re: marty]  
Автор Бpyтa Избpaния (нов)
Публикувано02.03.06 09:44

Първо: Когато слушам November Rain не искам ненадейно да ми гръмва музика от сайт, която да не мога да спра и да слушам "та-да бум бум"
Много цветове, кофти комбинирани.
Лошо изрязани изображения, вкл. и момичето във флаша.
Бутоните на менюто са кофти.
Надписа "Последни проекти" с този бял фон ... тц тц тц

Абе ти сигурен ли си, че правите професионален уеб дизайн?

Дочу се далечен яростен писък.
- А! Философия! - каза Ом.

Автор BPAHA (Свобода)
Публикувано02.03.06 10:29

малееее
хахаха
еи такова чудо скоро не е имало
що не го убихте по някой по бърз начин.
С камъни е гадно

ех, ама верно пича ако разбира повече от ВиК да си джурка ВиК

Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.

Тема Re: Mненията за сайт ???нови [re: BPAHA]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано02.03.06 11:28

Competable with FrontPage 2002, PHP, Solaris, Red Hat Linux, etc !???

Авторgoro (Нерегистриран)
Публикувано04.03.06 11:52

Не знам защо някои имат навика само да плюят. Вместо това направете и вие нещо. И като гледам завистта не ходи по-гората, а по клубовете на dir.bg. Много ми е интересно как ще вземете да поправяте сайтове като google.com. Вероятно ще кажете да добавят някакъв темплейтърски фон или направо да го правят наново

А за дизайна и за самия сайт - ХАРЕСА МИ!
Сайтът има семпъл добър външен вид и най-важното има цел, защото кой би посетил сайт без смисъл?

Тема ...нови [re: goro]  
Автор ghs (познат)
Публикувано04.03.06 15:32

"Не знам защо някои имат навика само да плюят" - Ти да прочете случайно какво пише в началото? "Може ли да си кажете мненията за сайта
Бъдете критични, не се стеснявайте "

"Вместо това направете и вие нещо." - не съм единственият който го е казвъл и няма да съм последният. Голяма част от хората (редовно посещаващи клуба) имат собствени страници и към тях (по-голяма част) има и портфолио...

"Много ми е интересно как ще вземете да поправяте сайтове като google.com." - Че какво му е пък на него? собствениците му за 8 години направиха повече пари от колкото други фирми за 100... Виж дрго е ако беше казъл "Как бихте поправили клубовете на Дир.бг за да не запецват при натискане на всяка връзка"

"Вероятно ще кажете да добавят някакъв темплейтърски фон или направо да го правят наново" - Да се направи наново ще е най-дорото решение, а за това в черните букви, ако можеш да ме/ни светнеш какво означава?

"А за дизайна и за самия сайт - ХАРЕСА МИ!" - нищо против. никои не би ти казъл, че не трябва да ти харесва (същото гласи и за теб. да не казваш защо сме го оплювали и приказвали .....). всеки с мнението си.

"Сайтът има семпъл добър външен вид..." - Кое му е семплото и доброто? би ли се доизказъл?
"... и най-важното има цел...." - Цел поне аз не видях! Това да копираш текстове от други големи фирми от Българският пазар не показва каква ти е целта, само показва колко си неграмотен и некадърен... Да предлагаш услуги които дори ти не можеш да направиш както трябва на собствената си страница...
"..., защото кой би посетил сайт без смисъл?" - мога да ти изброя поне 10 страници които нямат какпа съдържание нито смисъл, но би ги посещавъл всеки ден и в това съм 100% сигурен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.