Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:45 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Web хостинг и видимост - но докъде?нови  
Автор bikonekt (непознат )
Публикувано28.01.06 01:31

Здравейте! Много бг сайтове предлагат безплатни web хостинги (например hit.bg). Това е хубаво. Вълнува ме, обаче един въпрос. Видимо ли е web пространството, което предлагат от всяка точка на света. На този въпрос те отговарят - да. Обаче? Така ли е? Ако някой може да ми каже със сигурност нещо по въпроса ще го черпя една бира.

Тема Re: Web хостинг и видимост - но докъде?нови [re: bikonekt]  
Автор Bълk (умора няма)
Публикувано28.01.06 03:15

видимо .. ама до първите 200 байта ако успееш да докопаш до тях покрай няколко десетки хиляди други оптимисти като теб ... искам си бирата!

-----------------
живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Автор ironic_ (нечия)
Публикувано28.01.06 14:07

От личен опит - като бях в Aмерика никой от българските безплатни хостинги не се виждаше. В момента дори един от големите хостинг доставчици има проблеми с видимостта и непрекъснато ни се оплакват клиенти от UK.

Автор Xoдeщ пo пътekи (пътник)
Публикувано28.01.06 14:12

За хит мога да ти кажа, че преди време не бяха видими. Сега казват, че са и ми се струва, че от Канада бяха видяли страничката ми (имам една в хит), но не залагай 100% на мнението ми. Това със страничката ми беше миналата година.

Когато желанието ти е неизпълнимо промени реалността... или желанието си.

Тема off фрее.бгнови [re: Xoдeщ пo пътekи]  
Автор ghs (познат)
Публикувано28.01.06 16:26

вчера случайно попаднах на тази и посетих една от страниците хоствани там. отваряше се перфектно и 100 пъти по-бързо от всяка страница в хит.бг или защото беше 3 през ноща?!?!! имте ли някаква представа за тях?

Тема Re: off фрее.бгнови [re: ghs]  
Автор McLaren (будала)
Публикувано29.01.06 08:57

Ами например за разлика от hit.bg предлагат и безплатен хостинг на phpBB2 форум и блог (GeekLog). Това може би само по себе си значи, че са по-сериозни... А може би не Ама във всеки случай явно са по-големи ентусиасти.

Автор Sith (Даскал)
Публикувано29.01.06 11:01

Ще ме прощаваш, ама толкова много ли ти се виждат 1.70 лв. на месец за нормален хостинг с 1500МB+всички други необходими екстри и 100% видимост от чужбина?
Ако наистина ти се виждат много, тогава коооперирай се с още 10 човека и ще ви излезне по 0.17лв на месец и по 150 мб на калпак - 15 пъти повече отколкото в мизерния хит.бг.

Редактирано от Sith на 29.01.06 11:08.

Тема Re: Web хостинг и видимост - но докъде?нови [re: Sith]  
Авторbikonekt (Нерегистриран)
Публикувано29.01.06 17:36

Ама не е много, но къде е това райско кътче? Или както всичко в тази страна, първо ти казват едно, а всъщност, когато вече си вътре и с двата крака разбираш, че нещата не стоят точно така.

Автор Sith (Даскал)
Публикувано29.01.06 18:49

Понеже не искам да ме обвинят, че правя реклама, само ще спомена, че точно тук -> отдясно се през известно време се върти рекламен банер предлагащ хостинг за 1.66 на месец.
Но какво е качеството на предлаганата услуга идея си нямам, тъй като никога не съм позвал хостинг от тази компания.

Тема Re: Web хостинг и видимост - но докъде?нови [re: Sith]  
Автор Xoдeщ пo пътekи (пътник)
Публикувано29.01.06 19:11

Аз също бих попитал как седи въпроса с платения хостиг, т.е. къде може човек да си плати и как седи въпроса с домейните?

Когато желанието ти е неизпълнимо промени реалността... или желанието си.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.