|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
AJAX
|
|
Автор |
technoir (непознат) |
Публикувано | 10.11.05 13:00 |
|
Доживяхме!. Най накрая се появи работещ сайт, направерн на AJAX (Asynchronous JavaScript and XML) в BG-то! 
| |
Тема
|
Re: AJAX
[re: technoir]
|
|
Автор | kaпитaнчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.05 16:18 |
|
Браво на юнаците, обаче има какво още да се желае. На практика презареждат почти всичко, а освен това кода за xml response-а е прекалено накован. Но все пак браво за старанието.
| |
|
Интересно ка са се справили с Back-бутона
| |
|
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Мога ли да попитам какво прави точно този AJAX че не сам запознат са тази технология а ми изглежда интересно. Някой да пообясни малко за какво се ползва? Мерси предварително
'In this life we cannot do great things. We can only do small things with great love'
| |
|
Asynchronous JavaScript and XML (AJAX) is not a technology in itself, but is a term that describes a "new" approach to using a number of existing technologies together, including: HTML or XHTML, Cascading Style Sheets, JavaScript, The Document Object Model, XML, XSLT, and the XMLHttpRequest object. When these technologies are combined in the AJAX model, web applications are able to make quick, incremental updates to the user interface without reloading the entire browser page. This makes the application faster and more responsive to user actions.
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
gmail, ggl suggest, ggl maps, ggl reader, y! maps, y! mail beta, my msn, hotmail beta, ....
П.П Всичко живо започна да пренаписва кодовете а програмите си....
Редактирано от ghs на 14.11.05 21:17.
| |
|
the next best thing after the sliced bread 
| |
|
Простете за невежеството ми, но по кое се разбира, че даден сайт (в случая aha.bg) е направен на АJAX?
| |
|
XMLHttpRequest, което ще намериш из сорса... в случая с аха.бг - не особено ефективно, а и странно защо са използвали фреймове при положение че ползват и AJAX. Имам чувството че не са много наясно какво правят 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|