|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
нов модератор !?!
|
|
Автор |
Stipe (Bandwagon) |
Публикувано | 11.11.05 18:44 |
|
Напоследък ми е доста натоварена програмата, а и скоро едва ли ще имам доста свободно време, така че си мислех да си изберем още един модератор за клуба.
Сега сме двама, но май само на хартия. Вируса от доста време не е влизал май, пък и човека си има доста работа и той.
Попитах "шефовете" за нов модератор, но докато ми отговорят, ние май най-добре е да си изберем един човек.
Значи вариантите са два (поне това което ми е дошло на ум). Единия е на новоизбрания модератор да му се лепне едно "М" на ника и да си вършее тука с него. Ако е прекалено сложно да се добави още един модератор за клуба ( ) ще прибегнем до вариант 2, а той е - да дам паролата си на новоизбрания, пък аз ще си регистрирам друг акаунт. Така ника "Stipe" ще е само за модератори (хехе, култово).
Правилата са прости - първо избираме кандидатите, после гласуваме за тях.
Всеки може да предлага кандидат за модератор, както и може да предложи себе си.
Правилата за гласуване ще ги обясня после - ще са прости и кофти ! .
Аз няма да предлагам никой, както и няма да гласувам, поради ред причини.
И така - пускайте тука никовете които смятате за достойни.
За неразбралите - само предлагате, не гласувате.
Предложения ще събирам до 16-ти Ноември.
Айде - Вие сте !

Feathers hit the ground
before the weight can leave the air
| |
|
аз предлагам чичко Блейк, стига да не изреве на умряло че има много работа и не мой се занимава с глупости 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Хммм, аз съм склонен да предложа котака (Koтapakът нa Шpьoдинrep ) - нек`си имам много положително мнение за него (спокойно, не съм спал с него...все още! ).
| |
Тема
|
Dimodi...?!?
[re: Stipe]
|
|
Автор |
Sanndo (WebDevPich) |
Публикувано | 11.11.05 19:56 |
|
Що пък не? Аз съм за 
| |
|
Здравейте,
Аз предлагам Dimodi и GHS
Смятам, че си заслужава
С уважение
Чавдаров
"Vivere est cogitare"
| |
Тема
|
Re: нов модератор !?!
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 11.11.05 20:55 |
|
dimodi
| |
|
И аз съм "ЗА" номинацията на Котаракът на Шрьодинген. Не го познавам лично, но имам сравнително дълги наблюдения в този клуб и мисля, че е достатъчно уравновесен тип, за да може да изпълнява длъжността на модератор, без очевидни лични пристрастия и емоционални пориви.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Flamm () |
Публикувано | 12.11.05 10:20 |
|
Не че му е точно мястото тук, но като стана въпрос за избор на човек, който да следи за реда, не е ли подходящо време и за изработване на правила на клуба?
| |
Тема
|
а така :)
[re: Flamm]
|
|
Автор |
Hell (слънце с носле) |
Публикувано | 12.11.05 17:16 |
|
искаме кандидатите да ни представят програмите си за развитието на клуба през следващите 6 месеца поне :)))
А ти не искаш ли да се кандидатираш?
Струва ми се имаш някакви идеи.
| |
Тема
|
[re: Flamm]
|
|
Автор |
Stipe (Bandwagon) |
Публикувано | 12.11.05 18:04 |
|
Какви правила точно?
Досега тук си е имало само неписани правила.В смисъл, модератора преценява дали да изтрие, редактира, заключи някоя тема.
По принцип правилата ограничават според мен.
Feathers hit the ground
before the weight can leave the air
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|