Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:24 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема magichost.org ???нови  
Авторpower (Нерегистриран)
Публикувано16.09.05 18:06

Какво може да кажете за тази хостинг услуга - сериозни ли са? Питам като бъдещ клиент.

Тема Re: Хм...нови [re: power]  
Автор Sanndo (WebDevPich)
Публикувано16.09.05 18:28

Неограничено тва, неограничено онова.... Нещо много екстри за 3.50 лв... пак даже 10% отстъпка. Много е съмнително.
Много правописни грешки в сайта им... Бе не се хващай. Хост.БГ стават.
Въпреки, че и те ми извъртяха номер с един от сайтовете ми...

Редактирано от Sanndo на 16.09.05 18:32.

Тема Re: Хм...нови [re: Sanndo]  
Автор ghs (познат)
Публикувано16.09.05 19:42

тва колкото и домейни да провериш дали са свободни, все свободни ги дава, дори и тяхният собствен... без коментар...

Тема Re: magichost.org ???нови [re: power]  
Автор artv (-)))
Публикувано16.09.05 22:39

Питането ти повече ми прилича на СПАМ или пък това е
първия сайт, предлагащ хостинг, който виждаш през
живота си!

Погледни сайта, прочети 5-6 реда ... Смяташ ли, че е писан
от човек с IQ повече от 90?

Няколко весели пасажа (цитата):
най-добрата хостинг фирма където можете да поместите вашия сайт
Без коментар

Какво е хостинг ?
Хостингът може да бъде безплатен или платен.Разликата между тях е съществена.Единствено при ПЛАТЕНИЯТ хостинг страниците могат да бъдат разглеждани и от чужбина

Бреййййй ... Умно!

За какво е проверката на домейн ?
Проверката на домейн се прави с цел да се получи информация дали избраният адрес е зает или свободен за регистрация. В интернет всеки адрес е уникален

Видя се как им работи "Проверката на домейн"

абравих си паролата какво да правя ?
Ако сте си забравили паролата не се тревожете. Изпратете ни писмо на дръндрън@дрън.сом . В писмото напишете вашият домейн,трите имена които сте посочили в данните при регистрацията, вашият телефон,e-mail и адрес. По този начин вие ще удостоверите че домейна е наистина ваш.

Това ли е начина за удостоверяване!? Браво! Значи ми остава само
да чекна Whois и да ви пратя мейлче

Другото си го чети сам! Или промени малко текста за да не
звучи като съчинение на двойкаджия осмокласник.

Тема хахахахаханови [re: artv]  
Автор ghs (познат)
Публикувано17.09.05 07:45

хахахаха

значи забрави за тях...

Тема Re: magichost.org ???нови [re: power]  
АвторVuzmoteniq (Нерегистриран)
Публикувано18.09.05 19:31

Zdr. Abe iskam da popitam kato tolkvoa gi hulite tiq magichost.org zasto pone ne napisahte svesten Prqkor pri otgovorite emi sa nekvi s proizvolni bukvi.
A i kvo pravite samo reklama na host.bg-to danebida ste nqkoi ot tehniq ekip a?
Kakvo im e na magichost-a. Imat si mnogo priqtni ceni kakto za domains taka i za hosting. Moq sait se hostva tam pri tqh i sam mnogo dovolen ot vidqnoto. Tva e moe mnenie i ne obvurzvam nikoi s nego. Vseki si ima glava i sam si precenqva.

Тема Re: Ти пъ къв си?!?нови [re: Vuzmoteniq]  
Автор Sanndo (WebDevPich)
Публикувано18.09.05 19:52

Ти пък от де дойде? Къв ти е проблема с ника ми? Кво не разбираш от него, а? Или на ghs? А? Неможе ли човек да си използва името за ник? Влез ни в профилите и ще разбереш повече за нас. Никой тук не се крие зад "прякора" си.
Човекът пита и ние си изразяваме мнението. Не става ли? И никой не хвали хост.бг. Аз лично си имах проблеми с тях и сега хоствам другаде. Всъщност само ДНС-ите, а сайта е на наш сървър вече. Но това е друга тема.

П.С. Пиши на кирилица, не съм длъжен да се кюра на поста ти!!!!!

Тема Re: Хайде сега ... [re: Vuzmoteniq]  
Автор artv (-)))
Публикувано18.09.05 22:27

Че защо да ги хулим!? Аз лично коментирам текста по
сайта им, който те САМИ са написали (в смисъл сами се "хулят").
Иначе не смея и да коментирам качеството на хостинг услугите
предлагани от тях, нито пък дори да ги "тествам"! Само, че
аз се ръководя от мнението, че ако човек не може една
смислена презентация да напише (преведе), то и останалата
му работа ще е същата!

Не знам, който точно от десетината сайта хоствани там е твой,
но както вече много пъти съм казвал това би могло да бъде
просто липса на критерий! Т.е. ако до вчера си се хоствал в hit.bg,
сега всеки платен хост ще ти се струва "най-добрия" (какъвто очевидно
е случая, освен ако не споделиш, от кое точно си "много доволен")!

Освен това, аз знам кои са двете "най-добри" хостинг компании в
България (позицията им на такива е без промяна от 3-4 години)
и magichost.org със сигурност не е между тях!

Тема Re: magichost.org ???нови [re: Vuzmoteniq]  
Автор Flamm ()
Публикувано19.09.05 02:25

Брей, как се пък намериха двама човека, точно тук, да се интересуват от меджикхост, единият потенциален, другият - един от дванадесетте клиенти?

А на тебе, възмутений нерегистриран, като ти харесва - стой си там, но хората тук са свободни да казват каквото мислят, дори и да не ти харесва. И ако искаш пусни материал в сайта си по въпроса за свестните и несвестните никове и обясни на приятелите си защо ника ти се пише "ВъзмОтения".

Тема Re: magichost.org ???нови [re: Vuzmoteniq]  
Автор ghs (познат)
Публикувано19.09.05 07:48

"Zdr." Hi! asl, pls... mai taka beshe
"Abe iskam da popitam kato tolkvoa gi hulite tiq magichost.org zasto pone ne napisahte svesten Prqkor pri otgovorite emi sa nekvi s proizvolni bukvi." - A tva kvo e bre "Vuzmoteniq", da ti imam i priakora... a i proizvolni bukvi ne sa, a i ne smiatam che e po-dobre da si napisha cialoto ime, che shte zaeme polovin stranica...

"A i kvo pravite samo reklama na host.bg-to danebida ste nqkoi ot tehniq ekip a?" - lichno ne sam ot tiahniat ekip, no ot vsichki host kompanii v balgaria koito znam, bih izbral tiah

"Kakvo im e na magichost-a." - mi tova e problemat im, che veche vseki vtori si kupi kompiutar, svarje se kam kvartalniat kabel, nauchava se ot kade da si svali gotova web stranica i pravi host firma...

"Imat si mnogo priqtni ceni kakto za domains taka i za hosting." - cenite niamat greshka, da, no sled tova idvat i priatnite iznenadi...

"Moq sait se hostva tam pri tqh i sam mnogo dovolen ot vidqnoto." - ne kazvai samo che si Pavel Djunev che shte se puknem ot smiah tuk v kluba...

"Tva e moe mnenie i ne obvurzvam nikoi s nego. Vseki si ima glava i sam si precenqva." - pravilno, i mneniata po-gore sa si nashi, ne sme gi krali ot niakade.

И да пишеш на КИРИЛИЦА следващият път, е!!!

Редактирано от ghs на 19.09.05 07:51.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.