|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
До "sapo/Daso" и останалите в клуба...
|
|
Автор |
Бopиc (любопитко) |
Публикувано | 01.09.05 20:19 |
|
... пич, ако знаеш как да си направиш текста червен когато постваш, значи със сигурност знаеш как да правиш нещата за които питаш, ама явно няма мачове по телевизията и ти е доскучало, та си решил да подхванеш каквато и да е, ако ще и да е за портфолиото на Blake.
До останалите "стари пушки" - като пишете обяснителен код, променливите неща ги слагайте в Italic, и по-често използвайте "Enter". че постингите ви да изглеждат по-пригледни.
Например, не както го е постнал ghs
В отговор на:
<form method="Какъвто искаш" action="Където ти искаш" name="Каквото ти искаш"><input type="text" name="Каквото ти искаш" /><input type="submit" value="Search" /></form>
а, така
В отговор на:
<form method="Какъвто искаш" action="Където ти искаш" name="Каквото ти искаш">
<input type="text" name="Каквото ти искаш" />
<input type="submit" value="Search" />
</form>
Щото те "бомбетата", ще вземат да възприемта нещата буквално и като нищо ще нацвъкат на кирилица стойностите на атрибутите.
Редактирано от Бopиc на 01.09.05 20:20.
| |
Тема
|
Re: До Борис, Врана и...
[re: Бopиc]
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 01.09.05 21:30 |
|
другите които няма какво да правят...
Ако на вас ви се пише код, щото си нямате какво друго да правите, пишете го. Тук не е място където когато някой които не прави разлика между написаното на кирилица с останалите неща, или когато напише трябва ми код за не знам си какво, каде ми е грешката и дава 2км код, или пък казва имам грешка и страницата не ми се отваря а не дава нито код нито нищо, как да хакна/видя кода на форума...
Като някой има проблем ще зададе въпроса си добре за да му се отговори както трябва, а не да напише някаква глупост и после му се отговори с неподобаващ тон и НЕЩАСТНИКА задал въпроса да започне да плюе и псува наред. Никои не му е виновен. Има си книжарници, on-line киниги и подобни кадето може да се научи. Първата тема в клуба е предазначена точно за това. А пък ако някои не му се чете, не може да си позволи да си купи книга или нещо от сорта: да ходи да мери улиците или каквото там иска.
И както вече казах: не смятам да пиша кода на примерите с абвгдеж. Тези които разбират за какво става дума не им трябва това!!!
| |
Тема
|
Re: До "sapo/Daso" и останалите в клуба...
|
|
Автор |
Sanndo (WebDevPich) |
Публикувано | 01.09.05 21:36 |
|
Е, може би още малко трябваше да пообясниш де, ама...
Значи идеята е, че на тъпите постинги винаги се отговаря тъпо!
(натискам "Ентер")
Има неща, които без особено усилие и с помоща на отговора се намира за 1 минута...
Не ме разбирайте погрешно, искам да помагам, ама на въпрос как да си сложа линк вече... Както и да е.
П.С. Не се бях замислял досега, ама като си "нацвъках" разни променливи на кирилица и после ПХП-то взе че ги при правилно
| |
Тема
|
Аре, наздраве...
[re: Sanndo]
|
|
Автор |
Бopиc (любопитко) |
Публикувано | 01.09.05 21:59 |
|
... слууууууурппп-аааааа.
| |
Тема
|
Хехе, ...
[re: ghs]
|
|
Автор |
Бopиc (любопитко) |
Публикувано | 01.09.05 22:05 |
|
... сега само остана Blake в защита на портфолиото да се обади, и тогава спокойно ще мога да кажа - "Mission accomplished".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bълk (умора няма) |
Публикувано | 01.09.05 23:45 |
|
получаваш един медал ... "даскал на годината"
| |
Тема
|
Re: Хехе, ...
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 02.09.05 10:17 |
|
Пич, кат къф точно се явяваш тука??? Къф ти е шибания проблем не мога да разбера??? Само ако знаеш колко като тебе са минали оттука и са си заминали... Всеки Голям_Майстор идва, почва да ръси бисери и акъл, след това се врътва като ущипана госпожичка и повече не го виждаме... Периодиката е от 2-3 месеца до половин година.
С няколко благи думи ще ти кажа да спреш да се заяждаш безмислено с този и онзи. Ако нещо не ти харесва - не си окован тука във форума, вземаш си партакешките и бегом в друг подобен, където можеш да се правиш на велик колкото си поискаш, докато не те изгонят и оттам.
Айде със здраве, че не ми се занимава повече с глупости...
Just a genius
| |
Тема
|
[re: Bълk]
|
|
Автор |
BPAHA (Свобода) |
Публикувано | 02.09.05 10:55 |
|
много обичам някой виртуален мухльо с никнейм от типа gjhhjshvd да ме споменава по изпаднали форуми
Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя. Редактирано от BPAHA на 02.09.05 10:57.
| |
Тема
|
Sorry, опитах...
[re: Blake]
|
|
Автор |
Бopиc (любопитко) |
Публикувано | 02.09.05 12:18 |
|
...да се пошегувам. Понеже много се спичаш повече няма да се "заяждам" с теб.
| |
Тема
|
Re: Sorry, опитах...
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 02.09.05 12:24 |
|
хех, ако ме познаваше, щеше да знаеш, че думи като "спичаш" много малко се отнасят за майселф както и да е... Говорих за заяждането по принцип, а не специално за мене... не ме кефи (а и не само аз съм така май) някой да дойде изведнъж от нищото и да почне да ръси мозък на килограми... некак си не стои добре на целия пейзаж...
Just a genius
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|