|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Иииихххха!
|
|
Автор |
lnside (Stupid dog!!) |
Публикувано | 07.02.05 00:13 |
|
Ако Якоб Нилсен мине от тук ще остане втрещен ! Тази година предлагам да има нова категория за уеб награда "Колко различни линка могат да се съберат в площ с размери 200х200 px" .. и номинирам Дир-а :)
...ще ми слагате меню, а? Искам си и банера на БТК, защото така направо не съм в клуба...
... в някой случаи са 8 , а имаме и Ундерлине на "Клубове" ... ех
...all those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...Редактирано от lnside на 07.02.05 00:21.
| |
|
сиво върху сиво е мноо яко
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Не знам за Якоб Нилсън, ама аз лично хич не се кефя да не мога да различа по никъф начин линковете от текста... За пример:
Жан е виновен 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Преди никовете на мембърите бяха болд, а сега се чудиш кой е мембър и кой "минаващ" (а това е линк 9 :)), който пропуснах )
...all those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
| |
Тема
|
мдам...
[re: lnside]
|
|
Автор |
Hell (слънце с носле) |
Публикувано | 07.02.05 11:00 |
|
след 2-те кафета тази сутрин ги виждам и аз тези... че и други :)
Хвърли един поглед и на сорса.
| |
|
don't make me... Nooooooooo! 
| |
|
в тва CSS нема клас без фонт-семейство... гаче ли малко заемат място 
| |
|
бях забравила колко чувствителна душа си 
Ще предупреждавам друг път, като препращам към текстове, които могат да те накарат да връщаш ;))))
| |
|
е то на целия тоя цсс, дето ми заема целия джам... от какъв зор има нужда от тези <font color... ?!
Претупана работа, ама както и да е... дано поне се дънят по-малко.
| |
|
простотията с неразличими линкове и факта че чичко Блейк намери първия бъг (който между другото смесва мнения от няколко треда в една визуализация)... Според мен вълка козината си мени... останалото сички го знаем 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|