|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
XeoFreestyle
|
|
Автор |
PickUp (сваляч) |
Публикувано | 21.01.05 14:16 |
|
Има ли човек, който да е надминал направеното от Хео през 2000 година?
Дайте още такива сайтове, ако знаете?
- Курс за Свалячи и професионални Флиртаджий!
| |
Тема
|
Re: XeoFreestyle
[re: PickUp]
|
|
Автор |
voyager (прасе в космоса) |
Публикувано | 21.01.05 14:19 |
|
Ебаваш ли се, или това наистина ти харесва?
---
| |
|
Ами сигурно има доста.
Това е поредната дразнеща (поне за мен де :) и общо взето безсмислена демонстрация "Вижте са кво мога с флаша" - нещо което, неясно защо, все още се смята от доста хора за върха на уеб дизайна.
П.С
Не се пише "Флиртаджий!"
| |
Тема
|
в какъв смисъл да е надминал?
|
|
Автор |
Hell (слънце с носле) |
Публикувано | 21.01.05 15:00 |
|
виждала съм и по-безсмислени флаш сайтове.
Сори, ако повтарям предходните, ама и на мен не ми харесва.
Гадни градиенти, еднотипни, безсмислени ефекти.
За 10 мин ме заболяха очите като след 12 часа работа.
Явно аз друго търся в сайтовете.
| |
Тема
|
Re: XeoFreestyle
|
|
Автор |
lazo (ъндърстендър) |
Публикувано | 21.01.05 15:28 |
|
Що, това ли е абсолютния връх според теб
За разлика от предходните мнения, аз харесвам такива сайтове, но този не е нещо кой знае какво. Според мен "про" уебаджиите не харесват, и дори презират, такъв тип неща просто защото самите те никога няма да могат да създадът нещо подобно, колкото и да се мъчат - таланта не е като да научиш 72 ХТМЛ тага
Знам и други подобни сайтове, ама няма да ти дам, защото си, както вече бе отбелязано,
Н Е Г Р А М О Т Е Н 
| |
Тема
|
абе и ти си пристрастен ;))
[re: lazo]
|
|
Автор |
Hell (слънце с носле) |
Публикувано | 21.01.05 16:16 |
|
Истинския талант за мен е да направиш нещо сложно, което да изглежда на пръв поглед адски просто и изчистено.
И си прав, че може и да не успееш да се справиш само с познаването на няколко тага.
За лошото отношение към флаша са си виновни единствено флаш майсторите. Много е трудно да имаш в ръцете си мощен инструмент и да се въздържаш да използваш възможностите му, когато не е необходимо.
Иначе аз от флаш не разбирам, само на Директор съм бачкала половин година по един проект. Учи се за 1 седмица барабар с лингото... което ме навежда на идеята, че таланта е в това да измислиш заданието.
Там куцат повечето проекти.
| |
Тема
|
Re: абе и ти си пристрастен ;))
[re: Hell]
|
|
Автор |
lazo (ъндърстендър) |
Публикувано | 21.01.05 17:18 |
|
Иначе аз от флаш не разбирам, само на Директор съм бачкала половин година по един проект. Учи се за 1 седмица барабар с лингото...
Явно ти си гений, защото аз се занимавам с Флаш като хоби вече 4 години и още нямам претенции ди съм го "научил", а за Линго малко се съмнявам че го знаеш, ама хайде
Пиши на Macromedia, ще те наемат да работиш за тях и поне $140 000 ще взимаш, все пак за 1 месец ще можеш да станеш перфектен специалист по всичките им продукти
Или пък добре ще се посмеят, както направих и аз
Без да се засягаш, мисли преди да говориш.
| |
Тема
|
Re: абе и ти си пристрастен ;))
[re: lazo]
|
|
Автор |
Bълk (по-нов и по-лош) |
Публикувано | 21.01.05 17:22 |
|
лингото се уми точно за една седмица, стига да си програмист.
| |
|
това твоето е болестно състояние... 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
версии поддържат и Javascript, което пък хептен... 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|