Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:48 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема web admin panelнови  
Авторreлe (Нерегистриран)
Публикувано12.01.05 23:49

Къде може да се погледне подобно нещо като код.
Колко приблизително ще ми струва изработването на
подобен панел за примерен сайт?

Тема Re: web admin panelнови [re: reлe]  
Автор lnside (Stupid dog!!)
Публикувано13.01.05 00:15

Ми дай малко повече инфо де... Контрол панелите не един ишоп и примерно сайт за безплатни електронни картички са съвсем различни. Какво представлява този сайт? Ти може да искаш в страница х да промениш буква от предпоследния ред само или пък да имаш сложна схема от реселъри, банери и всякакъв друг вид щуротии... Прекалено общ е въпроса ти. Или вероятно говорим за различни неща... ако е така с вземам думите обратно.

...all those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Тема Re: web admin panelнови [re: lnside]  
Публикувано13.01.05 00:50

Трябва да се изработи сайт на които собственика
сам по свое желание да сменя картинките.

Автор Иcтopиka (руски шпионин)
Публикувано13.01.05 00:58

ами щи струва приблизително пийсе лефа.Освен ако не е евентуално примерно казано петстин лефа.Или пък повече или по малко.Аве общо взето там някъде.
:)

Автор Учeщ (скромен тип)
Публикувано13.01.05 09:15

Не си споменал платформа. На какво го искаш написан този панел ?

Тема Re: web admin panelнови [re: Учeщ]  
Публикувано13.01.05 09:27

msql ili move bi na php?

Тема Ej :) [re: reлe]  
Автор lnside (Stupid dog!!)
Публикувано13.01.05 09:49

Ти нещо ни тестваш нервичките :)) Добре... как да го разбирам "да се сменят картинките на сайта" ... кой картинки? На "интерфейса" ли? Или имаш галерия/галерии... некъф онлайн каталог на продукти? Ще има ли ъплоад през браузера или ще си ги качвате предварително, а после само ще се описват в ДБ... Виж колко въпроси измислих, а повярвай не са и половината....

Да смятаме сега на килограм... Така .. Аз моа на ASP - предполагам че документите на панела ще дойдат някъде към 10-на бройки ... умножаваме 10 документа по 13 евро и това прави 130 евро, слагаме и още 20 за някакъв съпорт (защото 2 месеца все ще има нещо за дооправяне) и то какво излезе? 150 евро... Фактура, касова бележка или граждански договор... както кажеш... а за капак ти давам и безплатна виртуална опаковка на 3D MAX за твоето приложение Image Mentor Gold 1.0

Ако предложението ми представлява интерес за теб : argo_team@yahoo.com

...all those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Редактирано от lnside на 13.01.05 10:10.

Тема Re: Ej :)нови [re: lnside]  
Авторgele (Нерегистриран)
Публикувано13.01.05 09:57

Продуктите ще са между 40 - 50.
Ще се сменят чрез браузъра.
Искат сами да го правят последното.

Тема Re: Ej :)нови [re: gele]  
Автор Учeщ (скромен тип)
Публикувано13.01.05 10:13

ОК пиши ми на e-mail-a които е написан по-долу. Сега имам доста работа - така че ще помисля и ще ти отговоря довечера - цена и срокове за изпълнение (ако се навия) . Ако искаш PHP + MySQL

Тема Re: web admin panelнови [re: Иcтopиka]  
Автор ro6avia (усер френдли)
Публикувано13.01.05 11:30

аре на мен за пиисе лефа да ми направиш страничката дето ме мъчи. искам персонализация на усерите, логващи се в нея, искам система за управление на съдържанието - с макс до три клика да си създавам леви десни горни и долни менюта, да публикувам всякакъв вид информация (от текст до сложни релационни схеми) искам тракинг на посещенията по юзъри и категории

А и да не забравя - ако студи бира и прави пуканки шти дам 20% бонус, демек шейсе лева

root@ro6avia#echo rm -rf * > /bin/seek_and_destroy
root@ro6avia#/bin/seek_and_destroy

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.