Тема
|
web admin panel
|
|
Автор | reлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.05 23:49 |
|
Къде може да се погледне подобно нещо като код.
Колко приблизително ще ми струва изработването на
подобен панел за примерен сайт?
|
|
Тема
|
Re: web admin panel
[re: reлe]
|
|
Автор |
lnside (Stupid dog!!) |
Публикувано | 13.01.05 00:15 |
|
Ми дай малко повече инфо де... Контрол панелите не един ишоп и примерно сайт за безплатни електронни картички са съвсем различни. Какво представлява този сайт? Ти може да искаш в страница х да промениш буква от предпоследния ред само или пък да имаш сложна схема от реселъри, банери и всякакъв друг вид щуротии... Прекалено общ е въпроса ти. Или вероятно говорим за различни неща... ако е така с вземам думите обратно.
...all those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
|
|
Тема
|
[re: lnside]
|
|
Публикувано | 13.01.05 00:50 |
|
Трябва да се изработи сайт на които собственика
сам по свое желание да сменя картинките.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Иcтopиka (руски шпионин) |
Публикувано | 13.01.05 00:58 |
|
ами щи струва приблизително пийсе лефа.Освен ако не е евентуално примерно казано петстин лефа.Или пък повече или по малко.Аве общо взето там някъде.
:)
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Учeщ (скромен тип) |
Публикувано | 13.01.05 09:15 |
|
Не си споменал платформа. На какво го искаш написан този панел ?
|
|
Тема
|
[re: Учeщ]
|
|
Публикувано | 13.01.05 09:27 |
|
msql ili move bi na php?
|
|
Тема
|
Ej :)
|
|
Автор |
lnside (Stupid dog!!) |
Публикувано | 13.01.05 09:49 |
|
Ти нещо ни тестваш нервичките :)) Добре... как да го разбирам "да се сменят картинките на сайта" ... кой картинки? На "интерфейса" ли? Или имаш галерия/галерии... некъф онлайн каталог на продукти? Ще има ли ъплоад през браузера или ще си ги качвате предварително, а после само ще се описват в ДБ... Виж колко въпроси измислих, а повярвай не са и половината....
Да смятаме сега на килограм... Така .. Аз моа на ASP - предполагам че документите на панела ще дойдат някъде към 10-на бройки ... умножаваме 10 документа по 13 евро и това прави 130 евро, слагаме и още 20 за някакъв съпорт (защото 2 месеца все ще има нещо за дооправяне) и то какво излезе? 150 евро... Фактура, касова бележка или граждански договор... както кажеш... а за капак ти давам и безплатна виртуална опаковка на 3D MAX за твоето приложение Image Mentor Gold 1.0
Ако предложението ми представлява интерес за теб : argo_team@yahoo.com
...all those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...Редактирано от lnside на 13.01.05 10:10.
|
|
Тема
|
Re: Ej :)
[re: lnside]
|
|
Автор | gele (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.05 09:57 |
|
Продуктите ще са между 40 - 50.
Ще се сменят чрез браузъра.
Искат сами да го правят последното.
|
|
Тема
|
Re: Ej :)
[re: gele]
|
|
Автор |
Учeщ (скромен тип) |
Публикувано | 13.01.05 10:13 |
|
ОК пиши ми на e-mail-a които е написан по-долу. Сега имам доста работа - така че ще помисля и ще ти отговоря довечера - цена и срокове за изпълнение (ако се навия) . Ако искаш PHP + MySQL
|
|
|
аре на мен за пиисе лефа да ми направиш страничката дето ме мъчи. искам персонализация на усерите, логващи се в нея, искам система за управление на съдържанието - с макс до три клика да си създавам леви десни горни и долни менюта, да публикувам всякакъв вид информация (от текст до сложни релационни схеми) искам тракинг на посещенията по юзъри и категории
А и да не забравя - ако студи бира и прави пуканки шти дам 20% бонус, демек шейсе лева
root@ro6avia#echo rm -rf * > /bin/seek_and_destroy
root@ro6avia#/bin/seek_and_destroy
|
|