Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:31 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема Молба за мнение :)нови  
Автор Milenishte ()
Публикувано04.01.05 18:30

Здравейте,

Пиша в този клуб, защото го четат голяма част от хората, които създават страници и мисля че постингът ще бъде полезен и за вас и за мен.

Съвсем скоро пуснахме страница за класация на българските страници (

). По мое мнение класирането се извършва доста по-честно и безпристрастно от други подобни.

Искам да чуя и вашите мнения :)) има ли неща, които бихте искали да има в една класация, а досега не са направени... какво би ви отблъснало или привлякло?

Тема Re: Молба за мнение :) [re: Milenishte]  
Автор Scre[a]m (The Same Idiot)
Публикувано04.01.05 18:45

Ами хвърлих едно око добре изглежда. Само 1 съвет. Махни един от цветовете. Един сайт му се слагат максимум ама максимум 3 цвята и отделно отенаците на тези цветове. При тебе има Син, Червен, Оранжев и Сив както и отенаци на Сиво, Оранжево и Синьо. Предлагам да заместиш червеното с Оранжево(обратното може) или някак си както ще изглежда добре и не толкова цветно
По-късно ще разгледам и как функционира.

86 smopu!M <- Windows 98 nagore s krakata

Тема Re: Молба за мнение :)нови [re: Scre[a]m]  
АвторChavdarov (Нерегистриран)
Публикувано04.01.05 19:06

Здравейте

Много добре

Заслужавате аплодисменти всички тия дето са по долу. Идеята е добра :)
най - интересното, че две жени са програмирали сайта евала :)

Екипът на BulgarianTOP.com

Издател:
Максим Бехар

Уеб програмиране:
Милена Тръпчева
Гергана Попова

Уеб дизайн:
Тодор Андонов
Кристиян Георгиев

Мениджър "Маркетинг и продажби":
Наталия Алексиева

Финансов директор:
Вяра Кондева

Офис мениджър:
Йоана Пенина

M3 Communications Group, Inc.

Тема Ето..нови [re: Milenishte]  
Автор lnside (Stupid dog!!)
Публикувано04.01.05 19:41

Значи добре е Ето няколко препоръки :

1. Дефинирани са много цветове за връзките
2. Бутона за сърча е малко неуместен
3. Резултатите са много сбити... помислете за някакъв сепаратор
4. Ей тези "» » »" ми идват малко в повече
5. Основния текст е почти залепен в десния бордер... хубаво е да има пространство отляво и отдясно (както казва един приятел - да диша)
6. Дъното на сайта свършва доста рязко... поекспериментирайте с него също
7. Тази дата "вторник 4.01.2005 г. 19:27" може би в дясно ще е по-добре... тя не е толкова важна...
8. 1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 30 | 31 - 40 | ... какво е? Резултати е знам, но нека става ясно...

Ми толкова от мен... знам, че издребнявам, но взети заедно всички тези дреболии правят страниците да изглеждат добре или не чак толкова... Успех!

пфу... аз по инерция дръпнах една юзерфрендли "критика" за самия дизайн, а за самата класация нямам какво да кажа, темата еинаги е била доста далече от мен... Извинявам се ако съм засегнал някого...

...all those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Редактирано от lnside на 04.01.05 20:12.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.