Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:03 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема domain parking websitesнови  
Автор monipro (ооо!!!)
Публикувано27.07.04 18:14

kakvo shte da zna4i to4no?
stava vypros za google reklamite i iziskvaniata za saitovete, koito iskat da pomestvat takiva.
az ako imam free hostnat sait moga ili ne moga????? za broi posetiteli ima li iziskvabe? nikude ne vidqh. nqkoi moje li da me osvetli????

Тема Re: domain parking websitesнови [re: monipro]  
Автор monipro (ооо!!!)
Публикувано28.07.04 10:39

haide be hora - 28 poglednali, nikoi ne se obadil. dori da vi se struva typ vyprosyt, molq otgovorete - nali zatova e foruma

Автор konstanc (...)
Публикувано28.07.04 16:25

осветли се

... може free хостнат сайт, може няколко с настройките на един акаунт, няма изискване за брой посетители. само не може да си кликваш сам, третират го като fraud и не очаквай да спечелиш кой знае колко (вече). колко изкарваш зависи основно от това доколко Google може да осигури по-скъпи реклами за сайта ти и естествено да има кой да кликва по тях...

АвторUchesht (Нерегистриран)
Публикувано28.07.04 16:52

Мойто момче що не си кешираш изображенията предварително ? Малко дразни щото RollOver ефекта в индекса се забавя в началото или никъв го нема - и то при моита желязна връзка ...

Тема Re: domain parking websitesнови [re: Uchesht]  
АвторUchesht (Нерегистриран)
Публикувано28.07.04 16:51

А - правиш го - грешката е била при мене

Тема Re: domain parking websites [re: monipro]  
Автор Flexer (^_*)
Публикувано29.07.04 18:36

Ot lichni vpechatlenia: Ako ne mojesh da dostignesh 10 000 impresii na den, po-dobre ne se zahvashtai.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.