|
Тема
|
Po-niska ot razreshenata resolucia
|
|
Автор | css (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.07.04 11:12 |
|
Kato gledam avtorite na temite edva li shte ima njakoj ot po-starite klubari naokolo, koito da si me spomnjat. Kakto i da e, ako ima njakoj naokolo, kojto moje da mi pomogne, eto mi i vaprosa (znam che ne e tochno za web design, no e svarzan)
Ima li njakakv nachin da namalja resoluciata na monitora si pod razreshenata ot video kartata mi. Trjabva mi neshto kato emulirane na po-niska resolucia.
| |
Тема
|
Re: Po-niska ot razreshenata resolucia
[re: css]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 28.07.04 15:57 |
|
хмм, предполагам че под Виндовс едва ли ще можеш да го постигнеш тва... ама пък умрем от любопитство за кво ли може да ти е такова нещо, още повече пък и свързано с веб-а??? искаме да емулираме ПДА или ГСМ може би?
Just a genius
| |
|
Ами ако искаш, пробвай с Firefox + Web Developer Plug-in, с него можеш да си я направиш колкот искаш 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
Тема
|
Re: поспомняме си...
[re: css]
|
|
Автор |
PllP (SubNet) |
Публикувано | 28.07.04 19:57 |
|
ако е за сайтче - свали си firefox... и webdev бар си качи - там има change resolution... дори има и custom resolution...
много е готино...
| |
|
първи... първи 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
... :)
ти си предпоследен - а аз втори... :)
| |
|
да бе, верно 
| |
|
ha, e, takova neshto mi trjabvashe. Ne sam go testval oshte, no kato zvuchi po opisanieto, maj shte svarshi rabota.
Mersi za pomoshtta. Sамо moga da kaja "friends will be friends"
| |
|
А този плъгин дали го има и за Нетскейп 7.1? Аз не успях да го намеря... 
So long and thanks for all the fish!
| |
|
ама пък и за кво ти е Нетскейп 7.1? 
| |
|
|
|
|