Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:10 03.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ne moga da poviarvam - dizaineri imalo tuk...нови  
АвторSten (Нерегистриран)
Публикувано11.07.04 11:50

Sled postinga "tyrsia dizainer" mi se obadiha dosta hora. Niakoi seriozni, niakoi - ne tolkova. Tova koeto me iznenada e neveroiatnata lipsa na biznes etika sred hora koito se nari4at profesionalisti... Neveroiatna neobrazovanost sy6to taka.
ххххх - prosto go izbiagvaite. 4oveka poe proekta, napravi primeren screenshot.... i se zapyna kato magare na most. Ne znam ot koga 800px ograni4avat SVETA. Google ne go ograni4avat mnogo siaka6... Razigrava me pove4e ot sedmica s obiasnenia kakvo mojelo da se napravi predi da mi kaje 4e bili malko parite... AMI NE SE NATISKAI ZA RABOTATA KATO ZNAE6 KOLKO SA PREDLOJENI I SA TI MALKO!
Osven tova iskam da kaja na vsi4ki de4ica tuk koito se misliat za dizaineri samo za6toto sa napisali 2 html-a i sa im slojili .com: Dizaina e na4in da se predstaviat DANNI. DANNITE sa osnovata, ne vyn6nia vid.
Predlagam da se napravi sait za svobodno rabote6ti dizaineri v koito da meje da se sloji reiting na vseki. Ne6to kato rentacoder.com, no za BG.

Нека спазваме правилото за относителната анонимност в клубовете.

Редактирано от Stipe на 11.07.04 13:48.

Тема Re: Ne moga da poviarvam - dizaineri imalo tuk...нови [re: Sten]  
Автор SEAL (снайперист)
Публикувано11.07.04 12:13

Dizaina e na4in da se predstaviat DANNI
съгласих се, с условности

DANNITE sa osnovata, ne vyn6nia vid
тъй ли? ми да ти сложа двигател на порше в каросерия на трабант?

Predlagam da se napravi sait za svobodno rabote6ti dizaineri
ми айде направи го де

п.п. като обяви цена от...колко беше...300(?)лв. за този твой дизайн сам си избра потенциалните "дизайнери"

:: No one lives forever ::

Автор ico (z.u.)
Публикувано11.07.04 13:10

Mersi bate za reklamata :) Aide sus zdrave :)

АвторUchesht (Нерегистриран)
Публикувано11.07.04 13:35

Ами направи такъв саит би бил полезен - за мен не щото аз не съм дизаинер
аз съм "кодер" само пиша код нищо повече - ама точно това ме кефи

Автор StipeМодератор (Bandwagon)
Публикувано11.07.04 13:47

За тези пари, толкова ще получиш. Добрите български дизайнери отдавна не работят за българи, било то и в Америка именно поради тази причина. Предложи 1000 и нагоре и можеш да предизвикаш интерес сред по-добрите и професионалистите. Хората, които познавам и наистина са добри (имат дестки реализирани проекти и то не на небезивестни фимри) за 300 лева даже няма и да ти четат "проекта" написнах на латиница.
Приеми това като съвет а не заяждане.

Тема Re: Ne moga da poviarvam - dizaineri imalo tuk...нови [re: Stipe]  
Автор ico (z.u.)
Публикувано11.07.04 14:27

Puk toia deto se naviva da go prai za 300 lv e nekadurnik :)) Na sichkoto otgore klienta kato kaje ia tuka napravi i edna svirka se okazva i amatior ... shtoto ne moje da prai svirki :)))))))))))

Тема Re: Ne moga da poviarvam - dizaineri imalo tuk... [re: ico]  
Автор StipeМодератор (Bandwagon)
Публикувано11.07.04 15:26

Не съм казал, че е некадърник. Просто за тези пари имаш голям шанс да попаднеш на някой посредствен дизайнер. Същото е валидно и ако даваш повече пари - примери много за калпави работи, които са коствали много пари на поръчителя.

Автор voyager (прасе в космоса)
Публикувано11.07.04 17:38

Ne znam ot koga 800px ograni4avat SVETA. Google ne go ograni4avat mnogo siaka6...

Ми ако искаш дизайн като на гугъл нямаш проблем да не му пречат бе чичо. Що не покажеш за какво иде реч, пък тогава да плюеш?

Тема Re: Ne moga da poviarvam - dizaineri imalo tuk...нови [re: ico]  
АвторUchesht (Нерегистриран)
Публикувано11.07.04 18:56

Извиняваите че се намесвам но според мен е въпрос на най-елементарна етика като кажеш "ОК ще го направим за толкова пари" да бъдеш коректен в изпълнението - това ако разказът на човека е верен.

Автор ro6avia (ламерясал)
Публикувано12.07.04 10:27

>Predlagam da se napravi sait za svobodno rabote6ti dizaineri v koito da meje da se sloji reiting na vseki. Ne6to kato rentacoder.com, no za BG.

Има такива сайтове, ама ти дали си си направил труда да ги погледнеш ?

root@ro6avia#echo rm -rf * > /bin/seek_and_destroy
root@ro6avia#/bin/seek_and_destroy

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.