Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:47 17.06.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема Ctrl+F - как?нови  
Автор PllP (SubNet)
Публикувано25.06.04 14:05

Търся начин да създам линк(бутон), който да симулира натискането на калвишната комбинация [Ctrl+F]. Нещото ще работи само под IE и Windows...

Нямам сървърсайд под ръка, по-точно - този .html ще се записва на локалните PCтa на усерите.

Идея си нямам от JavaScript - или поне не толкова, за да го измисля... ако въобще може да се измисли с .js

Някой да знае как да го напраяв?

Тема Re: Ctrl+F - как? [re: PllP]  
Автор Chernobyl® (радиоактивист)
Публикувано26.06.04 13:54

Ами ако съдим по липсата на отговори и моите скромни знания, май няма начин това да се направи.
Ако пък има начин, това би била още една причина да се радвам, че не ползвам IE. Някак си се чувствам по-спокоен, когато клавиши се задействат само когато сам съм си ги натиснал

Ако си затвориш очите, ще видиш колко е тъмно в действителност!

Тема Re: Ctrl+F - как?нови [re: PllP]  
АвторUchesht (Нерегистриран)
Публикувано26.06.04 19:10

Виж тук

Успех !!!

Тема Re: Cool babe...нови [re: Uchesht]  
Автор PllP (SubNet)
Публикувано28.06.04 10:05

Прекрасно, чудесно...

когато допълниш статията, за да работи и от клиента и от сървъра... драсни - ще ми е много интересно...

Мерси!

Тема Re: Cool babe...нови [re: PllP]  
Публикувано30.07.04 16:33

Най-сетне допълних статията - мързеше ме просто пълния вариант може да се прочете тук

Тема Re: Cool babe...нови [re: Uchesht]  
Автор PllP (SubNet)
Публикувано01.08.04 20:03

Чудесно...

Мога ли да ползвам статиятати - да я публикувам в моят blog... за да мога да я ползвам и при др. нужди...

Редактирано от PllP на 01.08.04 20:05.

Тема Re: Cool babe...нови [re: PllP]  
Публикувано01.08.04 21:14

Може при положение че оставиш информацията отдолу и напишеш моето име като автор - пиши ми на маила които е написан там ако искаш .. мисля да си направя страница с подобни статии - може да добавиш линк към мене в саита си ..

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.